Τα ζώδια του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, ο επαγγελματικός σας τομέας, έχει δυνατότητα εξέλιξης, όλα στηρίζονται στην διπλωματική σας στάση, ισορροπήστε όμως, τις συναισθηματικές σας μεταβολές. Παρθένοι, επαναπροσδιορίζοντας την στάση σας, σε θέματα που σας απασχολούν, απομακρύνεστε από αρνητικές σκέψεις, που επηρεάζουν την ψυχολογία σας.

ΚΡΙΟΣ

Μία βαθιά ικανοποίηση, θα νιώσετε σήμερα, στα επαγγελματικά σας και η επαγγελματική σας ζωή, θα μεταφερθεί σε μία άλλη διάσταση. Οι ιδέες, που θα προτείνετε θα έχουν την πρωτοτυπία, για να σας καθιερώσουν μία σημαντική θέση.

Μην προβείτε όμως, σε υπέρμετρα πράγματα και χάσετε τον στόχο σας. Οι σχέσεις σας, σήμερα, κυλάνε σε μία ευχάριστη πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθητοποίηση, προς τα άτομα που σας περιβάλλουν, εμφανίζεται μέσω της ευγενής συμπεριφοράς σας, απέναντι τους. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και μην επιτρέψετε να υπάρξει εκμετάλλευση, εξαιτίας της ευαισθησίας σας. Βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και σας ενδυναμώνουν το ηθικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευγενής άμυλα, είναι ένα κίνητρο για να αναπτύξετε τα επαγγελματικά σας και να γίνουν πιο εποικοδομητικές στην πορεία νέες συνεργασίες. Η επικοινωνία σας, μπορεί να είναι σήμερα αρκετά ενδιαφέρουσα. Διατηρήστε τον συναισθηματικό σας κόσμο, σε μία ισορροπία και απομακρυνθείτε από αρνητικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναντήσεις που έχουν απρόβλεπτο χαρακτήρα, σήμερα, μπορεί να εμφανιστούν και να σας δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Η στροφή, προς την προσωπική σας ζωή και η επανένταξη της, είναι για σας απαραίτητη. Η κίνηση αυτή, θα σας θυμίσει δραστικά μέτρα που πρέπει να πάρετε.

ΛΕΩΝ

Η ευχάριστη διάθεση, θα σας δείξει νέους ορίζοντες και θα σας κάνει να βγάλετε στοιχεία δυναμικά, που σας οδηγήσουν σε ένα λαμπρό μέλλον. Η συμπαράσταση προς τα αγαπημένα σας άτομα, είναι ένα κίνητρο για να επαναφορτίσετε τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, είναι πτωτική και δεν σας επιτρέπει να οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Το ένστικτό σας όμως, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οδηγό σε επαφές με τρίτα άτομα. Μπορεί να εμφανιστεί μία παρελθοντική σχέση στο προσκήνιο, που πρέπει να διαλευκάνετε. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας αλλάξει την ψυχολογία.

ΖΥΓΟΣ

Ο οξυδερκής σκέψης σας, σήμερα, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε. Οι συμφωνίες, που πρόκειται να υπάρξουν και νέα σχέδια, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, αν συνεχίσετε να έχετε δυναμική συμπεριφορά. Προσέξτε περισσότερο τις σχέσεις σας, θα πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί σε όσα ακούτε από τρίτα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αμέλεια σας, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ανέλιξή σας, εφόσον αφήνετε το περιθώριο να σας επικρίνουν αρνητικά. Μείνετε επιφυλακτικοί, στις κινήσεις σας και μην διατηρείτε αγνή πρόθεση, σε όποιον σας περιβάλλει. Η καταναλωτική σας διάθεση, απαιτεί χρήμα και χρόνο, προσπαθήστε να τα ισορροπήσετε και τα δύο, χωρίς να έχετε αρνητικά επακόλουθα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες ή περιπετειώδης εξορμήσεις, όπου θα σας χαλαρώσουν και θα σας προσφέρουν την ισορροπία που ζητάτε. Η συμπεριφορά σας, δεν είναι η κατάλληλη σε θέματα που σας απασχολούν και μία οξυθυμία, θα χαρακτηρίσει κάθε σας κίνηση. Αποφύγετε σοβαρά ζητήματα, γιατί μπορεί να εμφανιστούν διενέξεις με τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ρομαντική διάθεση, θα στρέψει τις σκέψεις σας στα αγαπημένα σας άτομα και θα σας βοηθήσει να καλύψετε κενά του παρελθόντος. Όσο αφορά τις συναναστροφές σας στον εργασιακό σας χώρο, μην παρασυρθείτε από αυταπάτες, εξαιτίας της ευαισθησίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ιδέες σας, είναι πρωτότυπες, διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας όμως και μην προβείτε σε βιαστικές κινήσεις. Ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες σήμερα, θα σας βοηθήσουν να δομήσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρακτικότητα σας και η οργάνωση της σκέψης σας, βοηθούν στις μελλοντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και οδηγηθείτε, σε θετικά συμπεράσματα. Η αυστηρότητα που μπορεί να εμφανιστεί στις σχέσεις σας, θα ξεπεραστεί αρκεί να εκφράζετε τα αληθινά σας συναισθήματα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα