Τα ζώδια της Κυριακής 2ας Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας, θα βοηθήσουν να συλλέξετε στοιχεία και να δώσετε τις απαραίτητες λύσεις για τα επαγγελματικά σας, οργανώνοντας τα κατάλληλα σχέδια για το μέλλον. Καρκίνοι, μην σας ξεγελάει η κινητικότητα που μπορεί να υπάρξει στον επαγγελματικό σας χώρο, δώστε περισσότερη βαρύτητα στην συμπεριφορά των γύρων σας. Σκορπιοί, η συμφιλίωση είναι το κλειδί για να μπορέσετε να βρεθείτε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας άτομα. Δώστε την ανάλογη προσοχή στις περιστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι εκκρεμότητες

της καθημερινότητας, θα έχουν μία δυναμική παρουσία στην διάρκεια της ημέρας. Η έμπνευση και οι δημιουργικές σκέψεις, θα απομακρυνθούν από το πλάνο σας και θα μεταφερθούν για το προσεχές μέλλον. Σήμερα, σας δίνεται απλά η δυνατότητα να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να βάλετε επί τάπητος τα σχέδια που σας έχουν απασχολήσει αυτό το διάστημα και να δώσετε την θετική σας ενέργεια, ώστε να προβείτε σε συμπεράσματα που θα αναδείξουν τις δεξιότητές σας. Η διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έντονη ανάγκη να μείνετε στο σπίτι, εμφανίζεται στην συμπεριφορά σας και μία αποστροφή από τις ευθύνες σας χαρακτηρίζει έντονα. Η επικοινωνία με άτομα εμπιστοσύνης, θα σας ξεδιαλύνει μία μπερδεμένη εικόνα που έχετε για θέματα που σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια και οι ιδέες, που θέλετε να πραγματοποιήσετε στον εργασιακό σας χώρο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα καταθέσετε και να τα αναλύσετε. Αφοσιωθείτε περισσότερο στην αποπεράτωσή τους, ανεξάρτητα από τις γνώμες τρίτων, στηριχτείτε απλά μόνο στην δική σας ικανότητα και πρωτοβουλία.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, πηγάζουν από την δική σας πρωτοβουλία και στηρίζονται σε καινοτόμες ιδέες και προτάσεις. Η αποδοχή από το γύρω περιβάλλον, θα είναι εφικτή και εσείς θα δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τον δυναμισμό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που επικρατούν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σας προκαλούν μία οξύθυμη συμπεριφορά που σας οδηγεί στην απουσία του προσωπικού σας ελέγχου. Αποφύγετε συζητήσεις σε βάθος και μείνετε σε επιφανειακές, χωρίς πολλές επισημάνσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, σας προδίδει θέματα που έχουν λειτουργήσει υπόγεια στο παρελθόν και έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό υπόβαθρο. Σας υποχρεώνει επομένως, να κινηθείτε με χειρουργική ακρίβεια, ώστε να επιλύσετε τα ζητήματα που έχουν προκύψει. Μην αφήσετε την φαντασία σας, να πάρει μέρος στην αποσαφήνιση των γεγονότων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επικοινωνιακές σας επαφές, θα έχουν μία δραστηριότητα ενεργή σήμερα και θα βοηθήσουν στην σταδιοδρομία σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται και δώστε την ελευθερία στην επιχειρηματική σας σκέψη, να ακολουθήσει την πρέπουσα πορεία της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που θα επιδείξετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα στοχεύσει σε ένα ευοίωνο μέλλον. Οι κριτικές των γύρων σας, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις σκέψεις σας, εφόσον θα τις δεχτείτε ως προκλήσεις και θα δυναμώσετε τις αντοχές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα οι σκέψεις σας, θα είναι πολυάριθμες και θα στραφούν ταυτόχρονα σε διάφορους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Η πρόθεση να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που εμφανίζονται σας κάνει πιο δυναμικούς και ευσυνείδητους, απέναντι στον επαγγελματικό σας τομέα. Ιεραρχείστε τις επιθυμίες σας και κατακτήστε τις μία-μία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα, θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα και θα σας δώσουν μία διαφορετική οπτική γωνία που θα πρέπει να εξετάσετε. Μην διατηρείτε την εσωστρεφή σας στάση και την απομόνωση, εφόσον έχετε την ικανότητα να δώσετε τις απαραίτητες λύσεις, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργασίες που υπάρχουν ή που βρίσκονται σε φάση να υλοποιηθούν, απαιτούν την κριτική σας άποψη και την ικανότητα να διαγνώσετε τα αληθινά αισθήματα απέναντι σας. Η διαίσθηση σας, θα είναι αρωγός για την εξακρίβωση όλων αυτών και η υπομονή, θα συμβάλει στο κατάλληλο συμπέρασμα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα