Τα ζώδια του Σαββάτου 1ης Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ζυγοί, μία νοσταλγική διάθεση, σας οδηγεί στο παρελθόν για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Τοξότες, η μέρα σας, είναι αφιερωμένη στην περιπέτεια και είστε διατεθειμένοι να τη ζήσετε και να φλερτάρετε.

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας, θα ενδυναμώσει την τύχη σας και θα φέρει θετικά πράγματα στο δρόμο σας. Μπορεί να δεχθείτε μία επίσκεψη από το παρελθόν, που θα σας επαναφέρει μνήμες που ίσως υπάρχουν ακατέργαστες στο μυαλό σας, δίνοντας σας έτσι το περιθώριο μιας νέας αρχής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχική σας διάθεση,

παίζει σημαντικό ρόλο στην ημέρα σας και στις ενέργειες που θα επακολουθήσουν. Η αρνητική στάση που κρατάτε απέναντι στις ευκαιρίες που σας δίνονται, οφείλεται στην λάθος οπτική των πραγμάτων. Η αυτοεπίγνωση, θα σας ενεργοποιήσει την αυτοπεποίθηση και θα στρέψει την προσοχή σας, σε καίρια ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να διασκεδάσετε, είναι αρκετά έντονη σήμερα και σας δίνετε η ευκαιρία να επικεντρωθείτε με αυτό τον τρόπο, στην ευτυχία. Επιλέξτε τα άτομα που σας εμπνέουν και ανήκουν στο ίδιο μήκος κύματος και οργανώστε εξορμήσεις μαζί τους. Η μέρα για σας, θα περάσει ευχάριστα και ανέμελα, αφήνοντας τις υποχρεώσεις για άλλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ανεξέλεγκτη ευαισθησία, σήμερα, σας ωθεί προς το σπίτι και σας απομακρύνει από ενέργειες που θέλουν την προσοχή σας. Ο τρόπος σκέψης σας, είναι αρκετά υποχωρητικός και δεν μπορείτε να συμμετέχετε σε εντάσεις και γρήγορους ρυθμούς. Η ασφάλεια, είναι αυτό που αποζητάτε σήμερα και έχετε την ανησυχία να την αποκτήσετε, μην στρέφεστε μόνο προς τους άλλους απλά κοιτάξτε μέσα σας.

ΛΕΩΝ

Οι ενέργειες που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν, είναι δυναμικές και έρχονται στο σήμερα να σταθεροποιηθούν και να αποκτήσουν μια νέα τροπή. Μην σας ξεγελάει όμως η κινητικότητα που εμφανίζεται γύρω σας, εσείς μπορείτε να επανεξετάσετε τα δεδομένα σας με περισσότερη ανάλυση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι αρκετά πτωτική σήμερα και σας δημιουργεί ανασφάλειες για το μέλλον. Τα πράγματα γύρω σας, εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς και σας αγχώνουν, μη μπορώντας να τα ακολουθήσετε. Απομακρυνθείτε, κρατώντας τις άμυνες σας και εξετάστε τα σαν παρατηρητές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια αίσθηση κριτικής θα νιώσετε σήμερα από τους ανωτέρους σας, στον χώρο εργασίας σας και αυτό θα καθοδηγήσει υποσυνείδητα τις κινήσεις σας. Η συμπεριφορά σας, θα είναι αυτή που θα διατηρήσει τον έλεγχο και θα δώσει μία ολοκληρωτική εικόνα της προσωπικότητάς σας. Δείξτε άφοβα τον καλύτερο σας εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σήμερα, είναι αφιερωμένη στις μεγάλες αποστάσεις και οι σκέψεις σας συντρέχουν με αυτές. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, θα επανδρώσουν μία νέα αρχή και θα στηριχτείτε στις δυνάμεις σας για αυτό. Η διαίσθηση σας, θα σας σπρώξει σε εποικοδομητικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας πιέσουν αρκετά σήμερα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να αποφύγετε άτομα που έχουν αρνητικές προθέσεις ή δεν γνωρίζετε καλά, όπου μπορούν να φέρουν ρίξεις και εντάσεις στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προθυμία σας, να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και καινοτόμο θα σας χαρίσει ένα πνεύμα ελευθερίας. Μπορεί να σας συμβούν αρκετά απρόοπτα, που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και το γεγονός αυτό, θα σας μεταφέρει σε νέους δρόμους, παρατηρώντας πλέον από μία άλλη οπτική γωνία τα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μοναχικότητα, είναι το κλειδί της ασφάλειας σας από τις αρνητικές συγκυρίες που σας πλαισιώνουν. Θα σας δώσει τον χρόνο να σκεφτείτε και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις, που θα καθορίσουν την πρόοδό σας. Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν σας βοηθάει να έρθετε αντιμέτωποι με αυτές, γι’ αυτό ακολουθείστε αργά βήματα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»*

Keywords
Τυχαία Θέματα