Τα ζώδια της Κυριακής 21ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, η ψυχική σας κόπωση, εντείνει τις ανασφάλειες σας και δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα στο περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Αιγόκεροι, η επαγγελματική σας επικοινωνία ενθαρρύνεται, εξαιτίας της οργανωμένης σκέψης σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, έχετε το περιθώριο να κάνετε τους λεπτομερείς ελέγχους που απαιτούνται για την εξέταση των στοιχείων που υπάρχουν, ως δεδομένα. Σκοπός σας είναι, να αναπτύξετε τον επαγγελματικό σας τομέα και να του δώσετε την απαραίτητη ενέργεια. Ίσως μία νοσταλγική διάθεση, σας οδηγήσει

στην επανένωση των παρελθοντικών σας σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να έχετε έντονα την αίσθηση, ότι ελέγχεστε από τους άλλους, αλλά μία δύναμη εσωτερική μπορεί να σας φτάσει μέχρι τις επιθυμίες σας. Η σταθερότητα των απόψεών σας και η ευλυγισία, να ξεπερνάτε τις δυσκολίες, βελτιώνουν την εικόνα σας. Παρ’ ότι η μέρα σας, θα κυλήσει ευχάριστα με τον σύντροφό σας, δείξτε προσοχή στην συναισθηματική σας ευαισθησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φιλικές σας επαφές, θα προσδιορίσουν την διάθεση σας και θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Σήμερα, δεν έχετε την απαιτούμενη συγκέντρωση, για σοβαρά ζητήματα και θα πρέπει να τα εξετάσετε καλύτερα. Οι επιθυμίες σας, είναι αρκετά περιπετειώδεις και σας διεγείρουν την φαντασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, δεν σας μεταφέρει την κατάλληλη ψυχολογία για να προβείτε σε αποφάσεις ζωής, γι’ αυτό καλό θα ήταν να τις αποφύγετε. Μην αφήσετε το περιθώριο σε τρίτα άτομα, να επηρεάσουν τις απόψεις σας, ιδιαίτερα αν γνωρίζετε εξ’ αρχής ότι είναι αρνητικά προσκείμενα, προς το μέρος σας.

ΛΕΩΝ

Οι σκέψεις σας, τείνουν σε πρωτοποριακές ιδέες και η διάθεσή σας αναμιγνύεται με διάφορα συναισθήματα. Η μέρα σας, παίρνει ένα ξεχωριστό χρώμα και δεν επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τα καθημερινά δρώμενα. Δείξτε το απαραίτητο ενδιαφέρον προς τον εαυτό σας και προωθήστε τον, σε δημιουργικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, είναι πτωτική και όλα γύρω σας μπορεί να νιώθετε ότι είναι ρευστά. Μην εμπλακείτε σε διαμάχες και διενέξεις με τους γύρω σας, διότι θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα και θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σας. Αποστασιοποιηθείτε από τις εξελίξεις και ως παρατηρητής, βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αυτογνωσία και η αυτοπεποίθηση που σας διέπει, γίνονται τα όπλα σας για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Οι επαγγελματικές σας κινήσεις, θα καθορίσουν την πορεία σας, ώστε στο τέλος να υπάρξει η κατάλληλη ανταμοιβή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιτρέψετε σε ανασφαλείς σκέψεις, να επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα και να σας γεμίσουν ενοχές και τύψεις. Φανείτε όσο μπορείτε ρεαλιστές, πιστεύοντας ταυτόχρονα στον εαυτό σας και στην δύναμη που διαθέτετε. Ισορροπήστε τα συναισθήματα σας, απέναντι στον σύντροφό σας, χωρίς να υπάρξει η ανάγκη της κτητικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια καταναλωτική διάθεση, θα σας γεμίσει σήμερα την ημέρα σας και θα σας απορροφήσει τις σκέψεις. Βάλτε τα απαραίτητα όρια, ώστε να μην χάσετε τον οικονομικό σας έλεγχο. Η διασκέδαση και οι εξορμήσεις, είναι αυτό που σας συναρπάζει σήμερα και θα πραγματοποιήσετε με κάθε τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επικοινωνίες σήμερα, είναι σε καλό επίπεδο και σας λύνουν θέματα που έχουν αναπτυχθεί τελευταία. Οι συνεργασίες με γυναίκες, είναι περισσότερο εφικτές για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αφεθείτε σε ελεύθερες σκέψεις και μην μένετε σε λεπτομερείς αναλύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα που εμπιστεύεστε, θα σας δώσουν συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε θέματα που σας απασχολούν. Μία αλλαγή οπτικής, θα υπάρξει ξαφνικά και aθα αναθεωρήσετε παρελθοντικές σας απόψεις. Η αρμονία και η γαλήνη συναισθημάτων, θα βοηθήσουν την σχέση με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, δημιουργεί ανασφάλειες και σας οπισθοδρομεί από τα σχέδια και τους στόχους που έχετε στοχεύσει για το μέλλον. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και κυρίως γυναικείου φύλλου, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το αδιέξοδο που βρίσκεστε.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα