Τα ζώδια της Δευτέρας 8ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, απαιτούν την σοβαρότητα και την συγκέντρωσή σας. Ζυγοί, η επικοινωνιακή σας τάση, θα σας δώσει το προβάδισμα για την ολοκλήρωση των σχεδίων σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργεια σας, σήμερα, είναι έντονη και δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας προς τους γύρω σας. Η συμπεριφορά που παρουσιάζετε, σε θέματα που δεν συμφωνείτε είναι οξύθυμη και δεν αφήνει την ελαστικότητα στην συζήτηση, ώστε να κινηθείτε σε πολλούς τομείς. Η συντροφικότητα, σας είναι απαραίτητη για να επαναφέρει την γαλήνη μέσα στην

σχέση σας και πρέπει να είστε διατεθειμένοι να ακούσετε την καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία που σας διέπει, εξαιτίας της φορτισμένης ψυχολογίας σας, επηρεάζει την επαγγελματική σας κατάσταση. Δείξτε προσοχή, στην πρόθεση των γύρω σας, να μην αφήσετε τα περιθώρια, ώστε να σας επηρεάσουν. Τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, μπορούν να δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές που χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα ελευθερίας, είναι σε πρωταρχικό στάδιο και σας οδηγεί σε καινοτόμες ιδέες που σας ξεχωρίζουν από το σύνολο. Η διπλωματική σας διάθεση, είναι το βάθρο για να ξεφύγετε από αντιξοότητες, που ίσως επέλθουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Βάλτε τα όριά σας και περιορίστε τον παρορμητισμό σας, διότι θα έχετε αρνητικά επακόλουθα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σταθερότητα σας και η οργάνωση που επιβάλλεται, για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας κυρίως επαγγελματικού τύπου, είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε. Τα οικονομικά σας, σας δίνουν μία επιβάρυνση ψυχολογική και εσείς απαιτείται να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, για την επίλυσή τους.

ΛΕΩΝ

Μην ξεχνάτε να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των γύρων σας, για να έχετε την ευχέρεια να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, σε οτιδήποτε αρνητικό προκύψει. Σήμερα, έχετε την πρόθεση να δείτε την αλήθεια, με πιο ρεαλιστική ματιά και να νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε με ειλικρίνεια στον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δυσκολίες, που μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα, απαιτούν την προσοχή και την συγκέντρωσή σας. Αποφύγετε συζητήσεις τέτοιου είδους, διότι δεν σας το επιτρέπει η μεταβολή των συναισθημάτων σας. Συμπαρασταθείτε σε προβλήματα των αγαπημένων σας και βοηθήστε τους συναισθηματικά. Μέσα από αυτή την διαδικασία, αναγνωρίζετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργασίες και οι νέες ενάρξεις, σήμερα, σας ευνοούν και μπορούν να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες στο μέλλον. Προσοχή σε βήματα παρορμητικού τύπου, διότι θα σας αποδιοργανώσουν τις σκέψεις. Συνεργασίες με άτομα γυναικείου φύλλου, έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην προσωπική σας ζωή, καλείστε να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις για προβλήματα που σας απασχολούν, το τελευταίο διάστημα. Η κριτική σας άποψη, θα είναι αρκετά σκληρή, σε συνδυασμό με τα συναισθήματά σας και ίσως χαρακτηριστείτε σκληροί, από τους γύρω σας. Η ειλικρίνεια όμως, είναι αυτή που θα σας ανταμείψει στο τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευχάριστη διάθεση, θα σας οδηγήσει σε περιπετειώδες δράσεις και θα σας απαγκιστρώσει από την ρουτίνα. Η επιθυμία, να βρεθείτε σε φιλικό κύκλο, θα σας δώσει την ανάλογη εμπιστοσύνη να εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας και να δεχθείτε τις συμβουλές τους. Η βοήθεια, που θα λάβετε μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε να σας καταβάλλει, η έντονη ψυχολογική πίεση που εισπράττετε από το γύρω περιβάλλον σας. Η σταθερότητά σας, είναι σημαντική ώστε να προσδιορίσει τις σκέψεις σας και να αποβάλει κάθε τι αρνητικό. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν και να σας αναπτερώσουν το ηθικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οξύτητα του πνεύματος σας, είναι σε σημείο που μπορεί να σας βοηθήσει στις αποφάσεις που είναι να πάρετε, για την πορεία της ζωής σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε πρόσωπα και καταστάσεις, που έχουν αρνητική πρόθεση, εισβάλλοντας στην ζωή σας, και αποθαρρύνοντας σας, από ενέργειες που μπορούν να σας χαρίζουν ένα καλό μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση, που σας διέπει αυτές τις ημέρες, είναι κίνητρα που μπορούν να σας οδηγήσουν σε ένα θετικό και λαμπρό μέλλον. Τα συμβόλαια και οι συμφωνίες, ευνοούνται και σας προσφέρουν την άνοδο που εσείς αναμένετε. Η καταναλωτική συμπεριφορά σας, θα έχει να κάνει με την αναζωογόνησή σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα