Τα ζώδια της Δευτέρας 8ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, η επιθυμία σας να αποκτήσετε την ασφάλεια, σας ωθεί σε νέα σχέδια. Καρκίνοι, συγκροτήστε τις σκέψεις σας και οργανωθείτε δυναμικά, ώστε να μην αφήσετε περιθώριο να παραγκωνιστούν οι ενέργειες σας, από το γύρω περιβάλλον. Οι εξελίξεις, θα επιβεβαιώσουν τις παρελθοντικές σας ενέργειες. Λέοντες, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, θα υποδείξει την ελευθερία σκέψης που σας διακατέχει. Σκεφτείτε με ρεαλισμό και απαντήστε με λογική, σε ότι θεωρείτε περιττό και σας κουράζει, μην αφήνετε

τρίτα άτομα να σας επηρεάζουν.

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή, θα κινηθεί πάνω σε ένα νέο μοτίβο και μία άλλη οπτική, εφόσον θα αρχίσετε να παρατηρείτε τις συμπεριφορές και τις προθέσεις των άλλων γύρω σας, τις οποίες μέχρι τώρα μπορεί να τις χαρακτηρίζατε μόνο καλοπροαίρετες. Αυτό θα σας κάνει πιο προσεκτικούς, στις προτάσεις και στα επόμενα σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνετε υποψιασμένοι στις προτάσεις που θα σας γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως δεν είναι αυτό που φαίνονται. Η δοτική σας συμπεριφορά και η ευαισθησία του χαρακτήρα σας, είναι στοιχεία που μπορούν να πατήσουν και να σας εκμεταλλευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσπάθεια σας, να έχετε ευχάριστη συντροφιά πλάι σας, θα δημιουργήσει το ανάλογο κλίμα, ώστε να προσελκύσετε τα πρόσωπα που θα σας την χαρίσουν. Η συναδελφικότητα σας, θα φέρει ομαλά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οργάνωση μιας εξόδου με τον σύντροφό σας, θα σας φέρει πιο κοντά και θα καλλιεργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να ξεκαθαρίσετε τις διαφωνίες που σας δημιούργησαν εντάσεις. Η αποδοχή και η αναγνώριση των προσπαθειών σας, θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ

Οι σκέψεις σας, σήμερα, θα κινούνται γύρω από ευχάριστα πράγματα και θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Οι συναντήσεις με άτομα που σας διασκεδάζουν, θα είναι στις πρώτες σας προτιμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, σας έχουν πιέσει συναισθηματικά και ίσως κοιτάτε τα πράγματα με αμηχανία. Η φόρτιση αυτή, σας κρατάει σπίτι και απομακρύνεστε από συνευρέσεις που θα σας δώσουν την αίσθηση χαράς. Μάλλον έχετε περισσότερη ανάγκη τον συλλογισμό από οτιδήποτε άλλο.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να βρείτε νέους ορίζοντες να αναπτύξετε, σας κάνει ενεργητικούς και δραστήριους. Ο πολύπλευρος χαρακτήρας σας, μπορεί να στηρίξει αυτές τις εκδοχές και να αναδειχθούν τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ η μέρα, δείχνει μία εύνοια προς το μέρος σας και μπορείτε να στηρίξετε νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επόμενες κινήσεις που έχετε στο νου σας. Προσέξτε στα σχέδια που θα αναπτύξετε να υπάρχουν γερές βάσεις, ώστε να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια σχέδιά σας, μπορεί να είχαν δυσκολίες στο να ολοκληρωθούν και σας κούρασαν ψυχολογικά, αποφύγετε όμως να τα αφήσετε να σας προκαλούν αρνητική συμπεριφορά, την οποία ίσως κάποιες φορές δεν μπορείτε να την ελέγξετε. Εστιάστε σε τρόπους που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να σας αλλάξουν την διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από χαρά εξαιτίας των προσωπικών και οικονομικών δυσκολιών. Η πρόθεση να βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης, θα σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη λύση σε όσα σας απασχολούν. Κάντε ότι θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσει περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, τίποτα δεν σας κρατάει προσγειωμένους, αφού θέλετε να βρεθείτε σε ένα πρωτότυπο κλίμα που θα εκτινάξει τις ιδέες σας στα ύψη. Η διάθεση σας αυτή, στηρίζεται στην αντισυμβατικότητα και το πνεύμα ελευθερίας που σας διέπει. Μην ξεφύγετε από τα όρια σας, γιατί ίσως αργότερα το μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ψυχρή συμπεριφορά, μπορεί να εμφανιστεί με κοντινά σας πρόσωπα ή του οικείου περιβάλλοντός σας και αυτό σας δημιουργεί μία αναστάτωση στον συναισθηματικό σας κόσμο. Μην προσπαθήσετε σήμερα, να αναλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν, διότι δεν είστε σε θέση να τα οργανώσετε σωστά.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα