Τα ζώδια του Σαββάτου 6ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί, σας έχουν πιέσει αλλάζοντας την συμπεριφορά σας. Η θέληση να επανδρώσετε τις σχέσεις σας, είναι στο χέρι σας και οι κινήσεις που θα υπάρξουν, θα είναι ανάλογες. Παρθένοι, η επαγγελματική σας πορεία, θα προσγειώσει τις παρορμητικές κινήσεις που υπήρξαν μέχρι σήμερα. Η σταθερότητα των απόψεων σας, θα είναι ο σύμβουλός σας για το επόμενο διάστημα, δίνοντάς μία σιγουριά στον εαυτό σας. Ζυγοί, μία αίσθηση αισιοδοξίας ότι οι δυσκολίες παίρνουν ένα τέλος, γεμίζουν την στάση σας με δυναμισμό και ακολουθείτε ένα

νέο μοτίβο, στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Σκορπιοί, η περίοδος που διανύετε είναι καταλυτική για την πορεία σας, εφόσον στοχεύετε στην επεξεργασία των εμπειριών που σας έχουν διαμορφώσει, ένα σύνολο του χαρακτήρα σας. Η κατανόηση των ευθυνών σας κάνει πιο ώριμους.

ΚΡΙΟΣ

Το αρνητικό περιβάλλον που ίσως επικρατεί γύρω σας, δίνει την ώθηση να στρέψετε την προσοχή σας προς τον εαυτό σας και να επικεντρωθείτε στις δυνάμεις σας. Η βουτιά στο υποσυνείδητο, θα ξεπροβάλλει αδυναμίες που σας δημιούργησαν έναν λανθασμένο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά τα πράγματα εξελίσσονται με έναν πιο ουσιώδη τρόπο, που σας αφήνουν να δείτε τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας και να επιλέξετε τον κατάλληλο δρόμο για σας. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλο, θα έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα και θα υπάρξει μία κοινή συνισταμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνετε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν, θα δείξουν μία ξεκάθαρη εικόνα που θα αναδιαμορφώσει τις σχέσεις σας. Τα αποτελέσματα, θα έχουν αμφίρροπο χαρακτήρα, ο οποίος θα κριθεί από τον τρόπο που τα έχετε διαχειριστεί στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνικότητα, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που θα σας προσφέρουν νέες ευκαιρίες και θα φέρουν αλλαγές στην ζωή σας. Η διορατικότητα που διαθέτετε, θα σας οδηγήσει στην επιλογή έμπιστων προσώπων.

ΛΕΩΝ

Ο ψυχολογικός σας κόσμος, είναι μπερδεμένος αυτήν την περίοδο, αφού δέχεστε αλλεπάλληλες αρνητικές καταστάσεις και δεν είστε σε θέση να τις αντιμετωπίσετε. Ξυπνήστε τον ηγετικό σας χαρακτήρα και πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επιλογές που έχετε να επιλέξετε απέναντι στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, έχουν έρθει στο προσκήνιο και πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Η μεθόδευση και η οργάνωση που έχετε στηρίξει τις παρελθοντικές σας ιδέες, βοηθάει την πορεία σας και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα βοηθήσουν αρκετά τη συναισθηματική σας ζωή σήμερα και θα μπορέσετε να εξετάσετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε το άγχος της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανταγωνισμός που έχετε δεχθεί μέσα στον εργασιακό χώρο, σας έχει δημιουργήσει έναν εκνευρισμό που μπορεί να στρέψει κάποια θέματα εναντίον σας. Γι’ αυτό μείνετε συγκεντρωμένοι στις κινήσεις που έχετε επιλέξει να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα καθημερινά ζητήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε, θα σας κυριέψει η ευαισθησία. Μείνετε προσηλωμένοι σε θέματα επιβίωσης και διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας, σε ότι αφορά την διεκδίκηση των κεκτημένων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καινοτόμες σκέψεις, σας ελκύουν περισσότερο από κάθε φορά, διότι αισθάνεστε ότι σας διαφοροποιούν από το γύρω περιβάλλον σας. Το πνεύμα ελευθερίας σας κυριεύει, δίνοντας σας την αίσθηση ότι η ηγετική σας συμπεριφορά, παίρνει τον πρωταρχικό ρόλο. Μην ξεπεράσετε τα όριά σας, γιατί μπορούν να σας οδηγήσουν, σε αρνητικές συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να βοηθήσετε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη, προϋποθέτει καλή και ισορροπημένη ψυχολογία. Κάθε ενέργεια που κάνετε, στηρίζεται στην πρόθεση σας και αυτό σας δίνει μία έντονη αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό, να διακρίνετε τα άτομα που την χρειάζονται πραγματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συνειδητοποίηση των λαθών που έχουν υπάρξει στο παρελθόν, έρχεται ως εξέλιξη. Σκεφτείτε ρεαλιστικά και δημιουργήστε νέα κίνητρα, για τις επόμενες προσπάθειες που θα χρειαστεί η σταδιοδρομία σας. Έχετε το σθένος, να αλλάξετε ότι σας έχει δεσμεύσει στο παρελθόν, απλά κάντε το.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα