Τα ζώδια της Δευτέρας 18ης Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, η αγάπη για τον σύντροφό σας, προστάζει να ξεκινήσετε νέα σχέδια, για να επωφεληθεί η σχέση σας από ένα νέο ξεκίνημα. Ο τρόπος που θα το χειριστείτε, θα καθορίσει την εικόνα του αύριο. Ταύροι, η ανάγκη να αγαπηθείτε και να αισθανθείτε απαραίτητοι, ικανοποιεί τα θέλω σας και ταυτόχρονα τα θέλω του συντρόφου σας. Καρκίνοι, ο τρόπος συμπεριφοράς των ατόμων που σας περιβάλλουν, έρχεται αντιμέτωπος με τις δικές σας αξίες και προκαλούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να αφήσετε

στην άκρη τα προσωπικά σας στοιχεία και συζητήστε ανάλογα.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, θα έχει μία δύσκολη ροή για τα δεδομένα σας, εφόσον θα αισθανθείτε ότι η φόρτιση που σας προκαλούν οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, σας δημιουργεί μία αρνητική διάθεση. Οι χώροι που σας εμπνέουν, είναι αυτοί που θα σας χαρίσουν την ασφάλεια, για να ξεφύγετε από την ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα σχέδια και οι ιδέες που έχετε παραθέσει, για να αναπτύξετε μία διαφορετική οπτική στον επαγγελματικό σας χώρο, θα παρουσιάσουν μικρές δυσκολίες στην διεκπεραίωση τους. Μην φτάσετε στο σημείο να αμφισβητήσετε τις ικανότητές σας, λόγω της αναβολής που θα εμφανιστεί στον χρόνο πραγμάτωσής τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ηρεμία και μία χαλαρότητα, θα εμφανιστεί στον χώρο εργασίας σας, απουσιάζοντας έτσι τα απρόοπτα που σας έχουν μεταβάλει την διάθεση, με αρνητικά επακόλουθα. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία που σας δίνεται και δείτε την εξέλιξή σας, μέσα από μία άλλη διάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα στερεότυπα που έχετε υιοθετήσει, έχουν δυναμώσει, αλλά κάποιες φορές τα επεξεργάζεστε σε υπερβολικό βαθμό και σας δημιουργούν ένα αναμφίβολο τοπίο γύρω σας. Σταθείτε, μόνο στις δυνατότητες σας και προβάλετε με αποφασιστικότητα, τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίου και από την μία, θα τις δείτε ως ενδιαφέρον, αλλά από την άλλη όμως, θα σας δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις. Η ηγετική σας στάση, θα βοηθήσει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να μην αφήσετε τα περιθώρια να σας εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα σας ευνοεί να βρεθείτε με φίλους και να αναπτύξετε το κοινωνικό σας περιβάλλον, κάνοντας νέες συστάσεις. Ο τρόπος που θα θελήσετε να τους πλησιάσετε, θα ευνοήσει τα μελλοντικά σας σχέδια και θα ωφεληθείτε από τις δυνατότητες που θα σας δοθούν. Ακολουθήστε την ατραπό που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, έχουν την ευχέρεια να πάρουν μία νέα μορφή, από την οποία θα επωφεληθείτε έχοντας θετικά αποτελέσματα. Οι κριτικές που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας, από το συναδελφικό περιβάλλον ή τα ανώτερα στελέχη, θα εντείνουν περισσότερο την επιμονή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία γενναιόδωρη διάθεση, θα δημιουργήσει νέες γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των κοντινών και αγαπημένων σας προσώπων. Η αγάπη σας, πηγάζει από μία συναισθηματική πληρότητα που αισθάνεστε και θέλετε να την μοιραστείτε, με αυτούς που σας ενδιαφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σκέψεις σας, θα τείνουν περισσότερο στον οικονομικό σας τομέα και θα σας προκαλέσουν μία ανασφαλή διάθεση, ώσπου να βρείτε τον τρόπο να τα καταφέρετε. Ακολουθήστε με μία σταθερότητα ότι και να έχετε αποφασίσει, χωρίς να επιτρέπετε στις εμβόλιμες συγκυρίες να σας αλλάζουν την διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην στηρίζεστε μόνο σε ανούσιες συζητήσεις και γεμάτες υποσχέσεις, αλλά παρατηρείστε σε πιο βάθος τις επιθυμίες, και τις προθέσεις που έχουν απέναντί σας, αυτοί που σας περιβάλλουν. Αφήστε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει, θα είναι εποικοδομητικό για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, δεν μπορούν να σας αφήσουν χρόνο, ώστε να δημιουργήσετε και να βάλετε σε δράση τα νέα σας σχέδια. Μην απογοητευτείτε, μέρα είναι και θα περάσει. Αδράξτε κάθε στιγμή που σας χαρίζεται, εξάλλου κάτι έχει να σας δώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σκέψεις σας, έχουν μία αποφασιστικότητα που σας οδηγεί σε νέους ορίζοντες. Μπορείτε λοιπόν, να πραγματοποιήσετε ένα μέρος από τα νέα σχέδια κα όνειρά σας. Μην αφήσετε όμως το άγχος, να καθορίσει τις ενέργειες σας και να σας παγιδεύσει σε νοητές φυλακές, που θα σας πάνε πίσω στο παρελθόν.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα