Τα ζώδια της Κυριακής 17ης Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, μην ανησυχείτε για τα επαγγελματικά σας σχέδια, εφόσον βαδίζετε σταθερά, οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο, δώστε απλά τον καλύτερό σας εαυτό. Δίδυμοι, οι υπέρμετρες υποθέσεις που έχουν εξελιχθεί αυτή την περίοδο, σας φορτίζουν συναισθηματικά και προκαλούν ένα διχασμό στις αποφάσεις σας, επικεντρωθείτε σε λανθασμένες αντιλήψεις που υπάρχουν μέχρι σήμερα. Παρθένοι, η διφορούμενη κατάσταση που παρουσιάζεται μπροστά σας, θα αποκτήσει κάποια αστάθεια και θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τα ζητήματα και να δώσετε

ένα νέο στίγμα.

ΚΡΙΟΣ

Οι παρορμητικές κινήσεις, σας οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις και θα πρέπει να συμβουλευτείτε εκ των προτέρων άτομα που έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν. Οι αποφάσεις που θα λάβετε, χωρίς να έχουν τις απαραίτητες βάσεις να στηριχτούν, θα σας οδηγήσουν σε απογοήτευση, επομένως δείξτε προσοχή στις κινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον σύντροφο σας, καταφεύγει σε σπατάλες και υπερβολικά έξοδα. Η συναισθηματική σας κατάσταση, βρίσκεται σε μία αναστάτωση, εφόσον αισθάνεστε ότι χάνετε την υλική σας ασφάλεια από τις εμβόλιμες υποχρεώσεις που παρουσιάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, μην παραλείπετε να παρατηρείτε τις συμπεριφορές και τις κινήσεις των άλλων γύρω σας. Έχετε την ανάλογη οξύτητα να καταλάβετε, αν οι προτάσεις τους είναι ειλικρινείς ή αν οδεύουν σε παγίδες που θα σας επιφέρουν αρνητικές επιπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αυθόρμητες κινήσεις, μπορεί να σας προσφέρουν μία χαλαρή εικόνα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά μπορεί να μην σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι με την απαραίτητη σοβαρότητα. Δείξτε την επαγγελματική σας ικανότητα και αγωνιστείτε να τους αποδείξετε ότι βρίσκεστε σε ικανή θέση, για να τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ

Η φιλική σας διάθεση, θα βοηθήσει να βρεθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε, φλερτάροντας και γελώντας μαζί τους. Η μέρα, θα εξελιχθεί με απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα και ίσως υπάρξουν αναθερμάνσεις στις παρελθοντικές σας σχέσεις. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας, να προβάλει την λάμψη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να δεχθείτε προτάσεις από το φιλικό σας περιβάλλον, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν να φέρετε σε ισορροπία την ερωτική σας σχέση. Ενώ έχετε την θέληση να μιλήσετε ευθέως γι αυτό που σας ανησυχεί στον σύντροφό σας, η σκέψη σας να μείνετε σε χαλαρούς ρυθμούς, θα εμφανίσει μία διπλωματική συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

Αν και υπήρχαν προβλήματα επικοινωνίας με το φιλικό σας περιβάλλον, η διάθεση να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε, θα σας κάνει να τα παραβλέψετε για σήμερα. Η μέρα, θα εξελιχθεί ευχάριστα, προσοχή όμως στις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και οι ερωτικές σχέσεις που έχουν διακοπεί, ίσως επανέλθουν στο σήμερα, με μία διαφορετική εικόνα και με μία διάθεση να ξανασυστηθείτε. Ίσως, η στάση αυτή, σας οδηγήσει σε πιο ώριμες σκέψεις, απλά κάντε έναν καλό έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σχέση σας, μπορεί να δεχθεί μία κρίση, την οποία θα την προκαλέσει το γύρω περιβάλλον. Οι λογομαχίες που θα εξελιχθούν με τα τρίτα πρόσωπα, θα είναι για να την υπερασπιστείτε και να ξεχωρίσετε την θέση σας. Παρ όλα αυτά, θα έχετε την δυνατότητα να πλησιάσετε την καρδιά του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αγάπη που θέλετε να προβάλετε απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, σήμερα θα φανεί μέσα από δώρα και εκπλήξεις, που θα δώσουν έναν διαφορετικό ύφος μέσα στην σχέση σας. Η ανταπόκριση που θα δείτε, θα σας εκπλήξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας και η αγάπη προς τον σύντροφό σας, προβάλλονται χωρίς περιορισμούς και η ατμόσφαιρα γύρω σας, γίνεται πολύ ρομαντική. Εκμεταλλευτείτε, τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και θα επαναφέρεται την σχέση σας στο αρχικό επίπεδο. Οι έξοδοι, θα σας βοηθήσει να του χαρίσετε και το ανάλογο κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία ρομαντική διάθεση, θα φανεί έντονα από την πλευρά σας και θα δείξετε αρκετά ονειροπόλοι σε συζητήσεις που θα αναπτύξετε, με τον κοντινό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τα όρια, που θα δώσουν το έναυσμα να σας επηρεάσουν και να σας πληγώσουν.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα