Τα ζώδια της Δευτέρας 13ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, ενώ τα πράγματα γύρω σας θα δείξουν μία διαφορετική τροπή, μείνετε επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε, τα οποία μπορούν να σας προκαλέσουν εντάσεις στην προσωπική σας ζωή.

Ταύροι, μία ευμετάβλητη διάθεση θα σας κυριέψει και θα αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στην κανονική τους σειρά. Προσπαθήστε να εστιάσετε με τρόπο που θα είναι εποικοδομητικός και δεν θα προκαλέσει αρνητικές συνέπειες, στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Λέοντες, η αίσθηση ότι γύρω σας υπάρχουν μόνο εχθρικές διαθέσεις από το κοντινό σας περιβάλλον,

σας κάνει υπερβολικούς και δεν σας αφήνει να επικεντρωθείτε με καθαρή σκέψη στις ανησυχίες σας. Ίσως το να μείνετε μόνοι και να απομακρυνθείτε από όσα εξελίσσονται, σας βοηθήσει να πάρετε πιο ξεκάθαρες αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ενώ η μέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε, εσείς θα επιμείνετε στις επαγγελματικές σας σκέψεις, για να βρείτε την ανάλογη λύση που θα σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. Οι γνώσεις και η εμπειρία που διαθέτετε, θα συμβάλουν στην διευκόλυνση των αποφάσεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενέργεια σας περιορίζεται σε σκέψεις που φέρουν μία αρνητική ψυχολογία και κλείνεστε συναισθηματικά. Η στροφή προς το σπίτι, είναι κάτι που σας ικανοποιεί και σας προσφέρει μία αίσθηση απελευθέρωσης. Μπορείτε να βρεθείτε με τα άτομα που αισθάνεστε ασφάλεια και σας προσφέρουν την φροντίδα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία νοσταλγία προς το παρελθόν, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες για να βρεθείτε με άτομα που είχατε κοινά ενδιαφέροντα και θα προσπαθήσετε να τους επανεντάξετε στην ζωή σας. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματα σας και δώστε την ευκαιρία στους άλλους να σας πλησιάσουν. Η δοτικότητα σας, είναι ένα στοιχείο που τους προσελκύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, βλέπετε ότι οι επιτυχίες που έρχονται πηγάζουν από τις ενέργειες που έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στον χώρο της εργασίας σας ή να κάνετε νέες ενάρξεις, που να έχουν την δύναμη να σας εξελίξουν στο μέλλον. Μην βιαστείτε, στις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας απέναντι στους άλλους, όσο αυτό και αν σας είναι δύσκολο. Μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει περισσότερες υποχρεώσεις από ότι σας αντιστοιχούν, όμως το αποτέλεσμα κρίνεται σημαντικό για την πορεία σας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Θέματα παρασκηνίου, θα σας απασχολήσουν στην διάρκεια της ημέρας και αυτό θα σας επηρεάσει σημαντικά. Η μεθοδικότητα που θα υπάρξει στις αποφάσεις σας, θα είναι σημαντική για τα επόμενα βήματά σας. Μην έχετε την απαίτηση να γίνουν όλα γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Οι προτάσεις που έχετε δεχθεί στο παρελθόν για την επαγγελματική σας εξέλιξη, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα μπείτε στην διαδικασία να τις διεκπεραιώσετε. Η συμμετοχή σας σε νέα πράγματα, θα αφήσει τις ικανότητες σας να έρθουν στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αίσθηση σήμερα, ότι θα είναι μία από τις καλύτερες μέρες, θα σας θα βοηθήσει να βρείτε την αποδοχή από τους άλλους και να προχωρήσετε τους στόχους σας ευκολότερα. Τα πράγματα, θα έχουν μία θετική εικόνα και αυτό σας δίνει μία αισιοδοξία που θα στηρίξετε τα επόμενα βήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γενναιόδωρη διάθεσή σας, μπορεί να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα στις προσωπικές σας σχέσεις. Τα θέματα που έχετε να διαχειριστείτε μπορεί να έχουν εμπόδια, αλλά η αισιόδοξη διάθεση σας βοηθάει στην αντιμετώπισή τους. Μείνετε ενεργοί, σε κάθε σας απόφαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και κυρίως ζητήματα με ασφαλιστικούς ή τραπεζικούς φορείς. Τα ζητήματα που εκκρεμούν ,σας έχουν προκαλέσει άγχος και δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε με καθαρή σκέψη. Προσπαθήστε να δείτε με ρεαλισμό τα πράγματα και αποφύγετε, τις αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε, είναι να διαγνώσετε τα αισθήματα των ατόμων που σας περιστοιχίζουν και να πάρετε έπειτα τις απαραίτητες αποφάσεις. Μην είστε βιαστικοί και αφήνετε τον παρορμητισμό σας, να οδηγεί τα πράγματα σε λάθος αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, θα κυλίσει με συμφωνίες και υποχρεώσεις να σας ακολουθούν, χάνοντας έτσι την διάθεση για οτιδήποτε δημιουργικό. Τα σχέδιά σας είναι περιορισμένα, εφόσον ο χρόνος σας είναι λίγος. Μην επιμείνετε σε ότι σας αγχώνει.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα