Τα ζώδια της Δευτέρας 12ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Η επανεξέταση των σχεδίων που έχετε στο πρόγραμμα, θα σας οδηγήσει σε αντικειμενικές αποφάσεις που θα σας δώσουν την λύση, για μία νέα ζωή. Η οξύθυμη συμπεριφορά, στέκεται εμπόδιο στις επικοινωνίες και στις συνεργασίες μεταξύ των συναδέλφων σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συγκυρίες και οι εντάσεις, που συμβαίνουν στην καθημερινότητα σας, πιέζουν τον ψυχολογικό σας τομέα

και σας κάνουν διστακτικούς σε κάποια θέματα. Ίσως η αρνητικότητα που αντιλαμβάνεστε, να οφείλεται περισσότερο την αστάθεια του συναισθηματικού σας κόσμου. Επιλέξτε με σοβαρότητα, πως θα οργανώσετε το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός σας, είναι στοιχεία που πρέπει να μειώσετε για μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε αρνητικές συνθήκες. Μπορεί ένα απρόοπτο γεγονός, να σας στιγματίσει την ημέρα σας και να αποδιοργανώσει τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης, θα σας απομακρύνει από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και θα επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Ο τρόπος αντιμετώπισης των υποχρεώσεων, σας περιορίζει συναισθηματικά διότι οι σκέψεις σας είναι ρευστές και αδύναμες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε βρίσκοντας τον εαυτό σας, μέσα από αυτή την διαδικασία.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση σας, σήμερα, είναι γεμάτη θετική ενέργεια και μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει μπροστά σας. Επομένως είστε σε θέση να δώσετε την τελική ευθεία, σε σχέδια του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσπάθεια σας, να ξεπεράσετε εμμονές του παρελθόντος, σας χαρακτηρίζουν δυναμικά άτομα και σας δίνουν την ώθηση για νέες αρχές και ιδέες. Ελέγξτε τα συναισθηματικά σας και αποφύγετε αισθήματα ζηλοτυπίας, τα οποία μπορούν να σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι προκαταλήψεις του παρελθόντος, δεν έχουν θέση στο σήμερα, διότι μπορούν να σας οπισθοδρομήσουν. Οι έξοδοι που θα προγραμματίσετε με τον σύντροφό σας, θα σας προσφέρουν την διασκέδαση που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση και αποφύγετε τις σπατάλες που μπορούν να σας βγάλουν από τα όρια σας. Η ζωτικότητα και η ψυχική σας ενέργεια, μπορεί να δώσει το έναυσμα για αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φόρτιση των συναισθηματικών σας, είναι σε μεγάλη ένταση και προσπαθείτε να ξεμπλοκάρετε τις σκέψεις σας, δίνοντας ενέργεια προς νέα δημιουργήματα. Η ψυχρότητα που υπάρχει στην σχέση σας, έχετε την δυνατότητα να την περιορίσετε πλησιάζοντας τον συναισθηματικό κόσμο του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε σε μέρη που είναι απόλυτα ασφαλή, είναι έντονη κατά την διάρκεια της ημέρας. Τα άτομα που θέλετε να συνυπάρχετε, είναι εμπιστοσύνης και θα σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για να αποφύγετε τα προβλήματα που είναι σε εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, ακολουθούν ένα μοτίβο που εσείς επιλέγετε, προσφέροντας την κατάλληλη ενέργεια. Οι σκέψεις σας, είναι σταθερές και αντικειμενικές ώστε να φτάσετε σε ένα αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εναλλαγή των συναισθηματικών σας και η κυκλοθυμική διάθεση, θα μεταβάλλει τις απόψεις σας για τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσοχή, διατηρήστε σε ισορροπία τον ψυχικό σας κόσμο και κινηθείτε με την διαίσθηση και το ένστικτό σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα