Τα ζώδια της Δευτέρας 11ης Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, σήμερα, είναι κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους, αλλά και να εξετάσετε υποθέσεις σας που θέλετε να προχωρήσουν. Παρθένοι, αν και κάποια πράγματα μπορεί να επηρεάζουν αρκετά την διάθεσή σας, σκεφτείτε ποιο αντικειμενικά όσα θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Η οξεία αντίληψή σας, είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε καταστάσεις και γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας. Η ετοιμότητα σε οποιαδήποτε διένεξη με τους άλλους, θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση κάθε

δυσκολίας. Στις σχέσεις σας, σήμερα, υπάρχουν τα καλύτερα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε, να επηρεάσουν καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας τον συναισθηματικό σας κόσμο. Λειτουργείστε πιο θετικά, σκεπτόμενοι τους στόχους σας και την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Η σκέψη, να βοηθήσετε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη, δίνει ένα διαφορετικό τόνο στην μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα θελήσετε να περάσετε πιο ευχάριστα την μέρα σας. Στον εργασιακό σας χώρο, θα οργανώσετε συναντήσεις με ανάλαφρο πνεύμα, αφήνοντας τα δύσκολα για άλλη μέρα. Η συμφιλίωση είναι το κίνητρο για να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι πράξεις σας, θα δείξουν τις προθέσεις σας και αυτό θα σας ανταμείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευρύτητα του νου σας και η καλοπροαίρετη διάθεση, λειτουργούν θετικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα πραγματοποιηθούν κάποιες συναντήσεις, που θα σας βοηθήσουν σε νέα σχέδια. Προσέξτε, πως θα τις διαχειριστείτε και παρακάμψετε κάποιες αδυναμίες σας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα που θέλετε να κάνετε, με τα άτομα που σας περιστοιχίζουν.

ΛΕΩΝ

Οι ιδέες που έχετε για να κάνετε κάποια νέα αρχή, ενισχύουν την δυναμικότητά σας. Οι συναντήσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα στον χώρο εργασίας σας, θα κυλίσουν ευχάριστα. Σήμερα, μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να συνοδοιπορήσετε με τον σύντροφό σας, σε έναν κοινό στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, που επηρεάζουν την διάθεσή σας. Εστιάστε στους στόχους σας και αποφύγετε την βιασύνη, που μπορεί να σας οπισθοδρομήσει. Χρησιμοποιείστε για οδηγό, το ένστικτό σας το οποίο θα σας βγάλει από διφορούμενες σκέψεις. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα του παρελθόντος, ολοκληρώνοντας κάποιες εκκρεμότητες που υπήρχαν.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, έχετε την κατάλληλη διάθεση αλλά και τον τρόπο που χρειάζεται για να επιλύσετε κάποια θέματα με συνεργάτες και να φτάσετε σε θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο προσκήνιο. Η ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας, θα είναι ευχάριστη, φτάνει να μην παρασυρθείτε από αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, ευνοούνται οι συνεργασίες και το κλείσιμο υποθέσεων που σας απασχολούν καιρό. Μην επαναπαυτείτε όμως, βάλτε τα δυνατά σας, σκεπτόμενοι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι επιθυμίες και τα θέλω σας, παίρνουν σήμερα προτεραιότητα στην ζωή σας και είστε έτοιμοι να τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην προβείτε σε σοβαρές συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, διότι ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι αρκετά φορτισμένος. Οι αποφάσεις που θα πάρετε κρίνουν το μέλλον σας, έτσι αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες. Ο τρόπος που δείχνετε τα συναισθήματά σας μετράει, προσέξτε σήμερα πως διαχειρίζεστε καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, δεν σας βοηθάει να χειριστείτε με αρμονία τα συναισθήματά σας και μπορεί να γίνετε επιρρεπείς, σε αρνητικές καταστάσεις. Ηρεμήστε, απομακρυνθείτε από εντάσεις και στραφείτε προς την ενδυνάμωσή σας. Βρεθείτε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε και εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε άτομα δραστήρια και δημιουργικά, βάλτε όμως λίγο μέτρο στις κινήσεις σας και ειδικά σε ότι αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα. Οι παρορμητικές σκέψεις, μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Βελτιώστε όσο μπορείτε την διάθεσή σας, που μπορεί να επηρεάσει σήμερα τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σκεφτείτε πιο πρακτικά αν σήμερα χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις, θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Επιστήστε την προσοχή σας, στην διαχείριση των οικονομικών σας και βάλτε ένα πρόγραμμα για εκκρεμότητες που υπάρχουν. Αφήστε τη μέρα να περάσει χωρίς πιέσεις, ειδικά στις προσωπικές σας σχέσεις, λειτουργήστε πιο χαλαρά.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα