Τα ζώδια της Δευτέρας 10ης Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ζυγοί, το αντισυμβατικό πνεύμα και η έντονη αίσθηση της ελευθερίας, θα σας οδηγήσουν σε ενέργειες ρίσκου. Δώστε την απαραίτητη σημασία, διότι μπορεί να υπάρξουν αποτελέσματα μη αναστρέψιμα. Σκορπιοί, οι διαμάχες του παρελθόντος, έχουν φέρει μία ψυχρότητα στις σχέσεις σας και καλείστε να πάρετε σκληρές αποφάσεις για το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση σας, θα βοηθήσει συμμετέχετε σε ενέργειες και σχέδια με πρωτοτυπία και θα ανανεώσετε τα επαγγελματικά σας. Η συμπεριφορά σας, θα σταθεί ως βάθρο για την αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η

ψυχολογική σας διάθεση, είναι η αιτία που δεν μπορείτε να δείτε αισιόδοξα τα πράγματα για το μέλλον. Στραφείτε σε ενέργειες, που θα σας δώσουν έναν νέο ορίζοντα. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα, θα σας χαλαρώσει και θα αποβάλει το στρες της ρουτίνας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οξυδέρκεια του μυαλού σας, είναι αυτή που θα σας ωθήσει σε πράγματα και καταστάσεις, που θα αναπτύξουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι δυνατότητες που έχετε, ήρθε ο καιρός να τις αξιοποιήσετε και να τις προτάξετε προς τα έξω, αποδεικνύοντας την αξία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προθέσεις των γύρων σας, μπορεί να μην είναι τόσο αγνές όσο παρουσιάζονται, γι’ αυτό κρατήστε μία επιφυλακτική στάση, στις προτάσεις και στις υποσχέσεις που σας δίνουν. Μπορείτε να στηριχτείτε στις ικανότητες σας, χωρίς να αφήνετε περιθώριο να σας πτοήσουν οι κριτικές τρίτων.

ΛΕΩΝ

Η άθληση είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να αποβάλετε το άγχος, που σας έχουν προκαλέσει οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις. Οι εξορμήσεις στην φύση, μπορούν επίσης να συμβάλουν στην συναισθηματική σας ισορροπία, διοργανώστε το, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ρομαντική διάθεση και μία πρόθεση να πλησιάσετε ειλικρινά τον σύντροφό σας, θα σας φέρει πιο κοντά και θα ανανεώσει την σχέση σας. Μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι, σε θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε με σκληρότητα και λογική.

ΖΥΓΟΣ

Απρόοπτα πράγματα, θα συμβούν στην διάρκεια της ημέρας που από την μία μπορεί να σας δώσουν ενέργεια και από την άλλη να σας μπερδέψουν τις σκέψεις. Δείτε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική και αντλήστε ενέργεια από σωματικές δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ψυχρή συμπεριφορά, θα σας επιφέρει δυσκολίες μέσα στην σχέση σας και θα υπάρξει μία δυσμενής επικοινωνία, με τον σύντροφό σας. Αλλάξτε διάθεση και δείτε πιο θετικά τις προθέσεις που εμφανίζονται, για μία αρμονική σχέση. Μην επιμένετε να αλλάξετε σε γρήγορους ρυθμούς τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα μπορέσουν να ξεκαθαριστούν και οι συζητήσεις, θα βοηθήσουν να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί. Ο αυθορμητισμός σας, θα είναι προσόν στην βελτίωση των σχέσεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σας, θα βοηθήσει να ελέγξετε τα αισθήματα σας και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και οργανώστε νέα σχέδια, που πρέπει να ακολουθήσετε για την ανάπτυξή της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φιλική σας διάθεση, θα βρει ανταπόκριση από άτομα που σας περιστοιχίζουν και θα αλλάξει την συναισθηματική σας φόρτιση, προς το καλύτερο. Η ανταπόκριση που θα βρείτε από τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, θα σας βοηθήσει σήμερα να εκφράσετε όσα πραγματικά αισθάνεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε τις διαφωνίες που υπήρξαν με τον σύντροφό σας. Η συμφιλιωτική στάση σας, θα είναι το κλειδί για να εξομαλυνθεί η επικοινωνία σας. Αν αυτό γίνει στο πλαίσια μιας εξόδου, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα