Τα ζώδια της Κυριακής 9ης Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, σήμερα, θα δείξετε μεγάλη βαρύτητα στο οικονομικό σας σκέλος, προσπαθώντας να αντικαταστήσετε με νέα σχέδια τις απώλειες που έχετε δεχθεί, το τελευταίο διάστημα. Λέοντες, σήμερα, μπορείτε να χαράξετε σχέδια και για το μέλλον, εφόσον αισθάνεστε ότι ανοίγει ένας νέος κύκλος μπροστά σας και εσείς είστε διατεθειμένοι, να τον κατακτήσετε.

ΚΡΙΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση και ο αυθορμητισμός σας, είναι τα κίνητρα που θα σας οδηγήσουν σε νέες επαφές με τους γύρω σας. Το φιλικό

σας περιβάλλον, μπορεί να σας συνοδέψει στις εξόδους που έχετε οργανώσει. Οι στιγμές που θα ζήσετε, θα είναι γεμάτες περιπέτεια και γέλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικονομική ανάπτυξη, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα και θα εμβαθύνετε σε συζητήσεις που θα απαιτήσουν σωστή διαπραγμάτευση. Συμπεριφορές που κρύβουν το αληθινό πρόσωπο τρίτων, θέλουν προσοχή από μέρους σας, μείνετε μακριά από αρνητικά άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας, να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας, μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας. Η στήριξη και η βοήθεια σας, είναι πολύτιμη για όσους αγαπάτε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και δώστε όλη σας την ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, μπορεί να μην έχει τη ροή που έχετε στο μυαλό σας, εφόσον κάποιες υποχρεώσεις, θα σας μειώσουν τον ελεύθερο χρόνο. Η απομάκρυνση από τον σύντροφό σας, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Απλά σκεφτείτε ότι ακόμα και λίγος χρόνος, μπορεί να δώσει πολλές όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή και θα ερευνήσετε εσωτερικά στοιχεία, που μπορούν να σας οδηγήσουν στην ευτυχία. Η αυθεντικότητα που διαθέτετε και η διάθεση να φλερτάρετε με την ζωή, θα είναι τα βάθρα για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία συναισθηματική αδυναμία, σας στρέφει προς το σπίτι και σας παραγκωνίζει από ενέργειες και δράσεις. Η επαφή σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει μία ανάσα, να συνεχίσετε δυναμικά την πορεία σας και την διευθέτηση των ευθυνών σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη να μιλήσετε και να εκφράσετε τις ανησυχίες σας, σε άτομα που εμπιστεύεστε, σας ωθεί να έρθετε σε επαφή μαζί τους. Η τηλεφωνική επικοινωνία, είναι η πιο άμεση και έχει μπορεί να εκμηδενίζει τις αποστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αποτελεσματικότητά σας, φαίνεται από κάποιες ενέργειες που έχετε κάνει και έρχονται να επιβεβαιώσουν την ικανότητα σας. Κάποια χρήματα που έχετε να λάβετε, από μία συναλλαγή που υπήρξε, ενδέχεται να ληφθούν και παράλληλα να σας ανακουφίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ένταση που σας προκάλεσαν οι διπροσωπίες που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν, συνδυάζεται με την αμφιβολία που έχετε πλέον, για το μέλλον με τα συγκεκριμένα άτομα. Η συμμετοχή σας επομένως, σε συζητήσεις, μπορεί να φέρει εντάσεις. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς να εμπλακείτε σε κάτι τέτοιο και πράξτε ανάλογα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποθέσεις που δεν ήταν ξεκάθαρες στο παρελθόν, σήμερα, θα στιγματίσουν την ημέρα σας και θα πρέπει να σταθείτε με σωφροσύνη και σταθερή σκέψη. Συλλέξτε στοιχεία και φτάσετε στο συμπέρασμα που θα σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, χωρίς συναισθηματισμούς και ενοχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση να σταματήσουν οι εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα βοηθήσει αρκετά, κρατήστε μια ήρεμη στάση. Η αποστασιοποίησή σας και η στροφή προς την ενδυνάμωση του χαρακτήρα σας, θα σας βοηθήσει ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συνάντηση με πρόσωπα που αναγνωρίζουν την προσπάθειά σας, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα δώσει την ώθηση να συνεχίσετε με τόλμη και θάρρος, την πορεία σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε, πάνω σε ζητήματα που είναι σε εξέλιξη, θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα