Ντένιζ Κόατς: Μισθός 1 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα

Στην ηλικία των 51 ετών, η Ντενίζ Κόατς διευθύνουσα σύμβουλος και ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρείας Bet365, της μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο του διαδικτυακού τζόγου, βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται κατά περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι η εταιρεία

της ανήκει αλλά κυρίως στο γεγονός ότι παρουσιάζει ετήσιο τζίρο μεγαλύτερο από 50 δισεκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η περιουσία της ξεπερνά τα 5,1 δισ δολάρια. Είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πίτερ Κόουτς που είναι πρόεδρος της Stoke City FC, ομάδας που αγωνίζεται στη Premier League. Είναι παντρεμένη με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, Ρίτσαρντ Σμιθ και διαθέτει πτυχίο στην Οικονομετρία από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ.

Η Ντενίζ Κόουτς ήρθε σε επαφή με τον χώρο του στοιχήματος όταν ήταν πολύ νεαρή, αφού από το σχολείο δούλευε στα ταμεία της οικογενειακής στοιχηματικής επιχείρησης Provincial Racing. Όταν απέκτησε το πτυχίο της εκπαιδεύτηκε στο λογιστήριο της οικογενειακής επιχείρησης, μέχρι που αργότερα της δόθηκε η δυνατότητα να διαχειριστεί μια μικρή αλυσίδα στοιχηματικών γραφείων που ανήκαν στην οικογένεια. Ανέπτυξε την αλυσίδα και μέσω ενός δανείου από την Barclays απέκτησε μία ακόμα αλυσίδα με πρακτορεία στοιχημάτων.

Η Ντενίζ Κόουτς το 2017 έγινε το πιο υψηλόμισθο αφεντικό στην Βρετανία. Τον Ιανουάριο του 2000 η Κόουτς αγόρασε το Bet365 και τώρα έχει τη μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα