Τα ζώδια της Παρασκευής 7ης Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, ο αυθορμητισμός σας και η έλλειψη διάθεσης για δημιουργία, προκαλούν μία εναλλασσόμενη σκέψη, χωρίς να σας δίνει την σταθερότητα που θέλετε. Καρκίνοι, η αυτοπεποίθηση που σας διακατέχει, δίνει την ώθηση να κατακτήσετε με θάρρος και τόλμη τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια γεγονότα που πλαισιώνουν την καθημερινότητα σας, δείχνουν αρνητικά και σας αποθαρρύνουν από νέα σχέδια και ιδέες. Η ανάλυση αυτών και μια σφαιρική ματιά, θα σας δείξουν ότι είναι μειωμένης

έντασης και η δυνατότητα να τα αντιμετωπίσετε, σας δίνει φτερά για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χαλάρωση και η διασκέδαση, είναι στοιχεία που σας ανησυχούν σήμερα και σας ωθούν να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Οι δραστηριότητες που θέλετε να συμμετάσχετε, θα είναι πιο ανάλαφρες και θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα αίσθημα μοναξιάς, θα σας κρατήσει μακριά από επαγγελματικά σχέδια και θα σας ωθήσει προς το σπίτι, που θα ψάξετε την συναισθηματική ασφάλεια, με άτομα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας, σας δίνει την ικανότητα να διαχειριστείτε αντιξοότητες που θα εισβάλλουν στην καθημερινότητά σας. Η εύθυμη διάθεση σας, μπορεί να διορθώσει τις σχέσεις μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων και να κάνετε μία νέα αρχή μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Θέματα του παρελθόντος, δεν σας αφήνουν να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας και να οδηγηθείτε σε νέα σχέδια, που θα καθορίσουν την πρόοδό σας. Ελέγξτε τις ανασφάλειες σας, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές, και θα επιφέρουν αρνητικό αντίκτυπο στην σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες δυσκολίες και εκκρεμότητες, μπορεί να σας κρατούν δέσμιους, ειδικά στον οικονομικό σας τομέα. Βρείτε την ισορροπία σας και εστιάστε στον εσωτερικό σας κόσμο, ενεργήστε πιο δυναμικά, μην πτοήστε, εξαιτίας των συγκυριών που βιώνετε.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση της κατανόησης και της συμπόνιας, προς τα προβλήματα των γύρων σας, δείχνουν ένα πρόσωπο ευαίσθητο. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα βελτιωθούν με την στάση σας αυτή, αλλά δείξτε προσοχή στον χειρισμό της αρνητικής ενέργειας, που μπορεί να εισπράξετε λόγω της ψυχολογίας των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ένταση που σας ακολουθεί αυτό το διάστημα, θα δώσει έναν δυναμισμό στα μελλοντικά σας σχέδια. Η επιχειρηματική σας στάση, θα είναι αρκετά αυστηρή και απόλυτη, σε θέματα που θα πρέπει να επεξεργαστείτε, δίνοντας σας το περιθώριο να πάρετε μέρος στις συζητήσεις που θα προκύψουν, με διαφορετική ψυχολογία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που υπάρχουν στον προσωπικό σας τομέα και η άρνηση να δραστηριοποιηθείτε, σας οδηγεί σε τάσεις μοναξιάς και απομάκρυνσης, από υποχρεώσεις και ευθύνες. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας σωστά, με δραστηριότητες που σας προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρόθεση να βρεθείτε σε συναντήσεις και σε οργανώσεις, είναι έντονη σήμερα και θα προσπαθήσετε να το επιδιώξετε. Οι προτάσεις που θέλετε να καταθέσετε, είναι σημαντικές για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και η ανάπτυξη του κοινωνικού σας περίγυρου, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εναλλαγές της διάθεσής σας, σας προκαλούν ανησυχίες και αμφιβολίες για τον τρόπο που θέλετε να πορευθείτε. Η κατάλληλη κίνηση, είναι να κάνετε μία παύση και να φορτίσετε θετική ενέργεια, ώστε να μπείτε δυναμικά στον χώρο που σας ενδιαφέρει, πλέον με μία διαφορετική οπτική.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις, θα σας διευρύνουν τους ορίζοντες και θα σας ανοίξουν μία άλλη διάσταση, ώστε να οδηγηθείτε στο μέλλον. Η πνευματικότητα, είναι μέρος της ζωής σας και σας παρέχει μία αλματώδη πορεία, στην προσωπική σας εξέλιξη.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής 7ης Δεκεμβρίου 2018,paraskevis 7is dekemvriou 2018