Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 5 έως 11 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Αυτή την εβδομάδα το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού την Τετάρτη 07/02 επηρεάζει αρκετά θέματα που αφορούν το σπίτι αλλά και οικογενειακά ζητήματα, θα μας δώσει την τάση περισσότερο να σκεφτούμε τέτοιου είδους θέματα, αλλά και οικονομικά ζητήματα και όσα πρέπει πλέον να προχωρήσουν.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα φροντίστε την επικοινωνία σας ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις και στα ερωτικά σας, με τον Ερμή σε αντίθεση με το Βόρειο δεσμό να δημιουργεί

αρκετή δυσκολία σε αυτό τον τομέα είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, αλλά και να δείτε με περισσότερη πρακτικότητα θέματα που θέλετε να επιλύσετε. Μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, όμως να είστε προσεκτικοί σε νομικά σας ζητήματα και γενικότερα εάν θέλετε να προχωρήσετε κάτι νέο μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα ευνοήσει αρκετά προσωπικά σας ζητήματα και θα σας δώσει αρκετή έμπνευση αλλά και δημιουργικότητα, ώστε να ξεπεράσετε θέματα που σας έχουν δυσκολέψει. Η Αφροδίτη την Κυριακή 11/02 εισέρχεται στους Ιχθύες και έτσι θα σας βοηθήσει αρκετά ώστε να προχωρήσετε επαγγελματικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε νέες επαφές είναι κατάλληλη περίοδο και θα ευνοήσει νέα σας σχέδια. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αυτή τη βδομάδα αρκετά είναι τα έξοδα, ισορρόπησε τον τομέα των οικονομικών σας με μεγαλύτερο οργανωτικότητα μπορείτε να καταφέρετε αρκετά.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά σας όπως και ο τομέας της υγείας σας επηρεάζεται από το τελευταίο τέταρτο της Σελήνη στον Σκορπιό την Τετάρτη, φροντίστε περισσότερο τη διατροφή σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα αλλά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Θα πρέπει να κοιμηθείτε αρκετά προσεκτικά μέσα σε συνεργασίες, βρίσκοντας τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσετε με όσους πρέπει να συνεργαστείτε, να θυμάστε ότι ο τομέας των οικονομικών σας μπορεί να βελτιωθεί αρκεί να οργανώσετε καλύτερα όσα θέλετε να προχωρήσετε.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 07/02 σας δίνει το προβάδισμα μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες στα επαγγελματικά σας, μπορείτε χρησιμοποιώντας τις ικανότητές σας να δείξετε στα κατάλληλα πρόσωπα τις ικανότητές σας και να παρουσιάζεται σωστά νέα σας σχέδια. Στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα όμως θα πρέπει ακόμα να εργαστείτε αρκετά πάνω σε όσα θέλετε να πετύχετε. Ισορροπήστε οικονομικά θέματα και αποφύγετε έξοδα που η έκλειψη της 31/01 στον Λέοντα επηρέασε.

Λέων

Μετά από μία δύσκολη έκλειψη στις 31/01 στο ζώδιό σας, έρχεται το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού την Τετάρτη να σας θυμίσει όσα θέλετε να αλλάξετε, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας αλλά και σε οικογενειακά θέματα, δεν είναι η ώρα για αποφάσεις, εστιάστε αυτή την εβδομάδα περισσότερο στα επαγγελματικά σας που θα μπορέσετε να προχωρήσετε ευκολότερα θέματα που σας απασχολούν. Η αντίληψη αλλά και η προνοητικότητα σας σε αυτό τον τομέα μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά, όμως μην προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα πριν να είστε βέβαιοι.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σε αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικά σας ζητήματα, που θα χρειαστεί να κινηθείτε με αρκετή επιμονή για να φτάσετε στους στόχους σας και να αναγνωριστούν αυτά που κάνετε, όμως μπορείτε να έχετε μία καλύτερη άποψη πλέον σε όσα θέλετε να κάνετε. Ιδιαίτερα αν αφορούν κάποια εκπαίδευση πάνω στον τομέα των επαγγελματικών σας, κάποια νέα συνεργασία ή νέα σας σχέδια ξέρετε καλύτερα πώς πρέπει να προχωρήσετε. Η Αφροδίτη από την Κυριακή 11/02 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και έτσι θα ευνοήσει αρκετά τις σχέση σας και τον τομέα των ερωτικών σας, βοηθώντας σας να ισορροπήσετε ήδη υπάρχουσες σχέσεις αλλά και να δημιουργήσετε νέες.

Ζυγός

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 07/02 φέρνει κάποιες νέες ευκαιρίες στον τομέα των οικονομικών σας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε και να ρυθμίσετε καλύτερα εκκρεμότητες αυτή την εβδομάδα. Όμως το πιο σημαντικό είναι να ισορροπήσετε την επικοινωνία σας με τον Άρη να σας φέρνει κάποια εμπόδια σε αυτό τον τομέα, φροντίστε ιδιαίτερα μέσα σε σχέσεις αυτή την εβδομάδα να αποφύγετε εντάσεις και να συζητάτε πιο ήρεμα. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες την Κυριακή 11/02 και έτσι θα σας κάνει να σκεφτείτε περισσότερο την υγεία σας αλλά και να αλλάξετε πράγματα στην καθημερινότητά σας, φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης αυτή την εβδομάδα επηρεάζει αρκετά τον τομέα των οικονομικών σας, έτσι θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί και όχι βιαστικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές, αποφύγετε έξοδα και αναβάλλετε αγοραπωλησίες αν σκέφτεστε κάτι τέτοιο. Όμως μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα αυτή την εβδομάδα με την επικοινωνία σας να ευνοείται αρκετά, όπως και οι προσωπικές σας σχέσεις πού με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθύες την Κυριακή 11/02 θα σας βοηθήσει να έχετε το σωστό τρόπο επικοινωνίας με το σύντροφο σας και γενικότερα καλύτερη λειτουργία μέσα στον τομέα των ερωτικών σας, των σχέσεών σας με τους άλλους, αλλά και σε συνεργασίες μπορείτε ευκολότερα να διαχειριστείτε καταστάσεις.

Τοξότης

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης την Τετάρτη 07/02 στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία σας και έτσι δεν σας βοηθάει να είστε τόσο αισιόδοξοι όσο συνήθως, οι σχέσεις σας μπορεί να επηρεαστούν γι’ αυτό αποφύγετε εντάσεις, προσπαθήστε να κοιμηθείτε πιο ομαλά σε αυτό τον τομέα, όπως και στην επικοινωνία σας. Προσπαθήστε όσο γίνεται αυτή την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί και σε επαγγελματικά θέματα που ο Ερμής επηρεάζει, ιδιαίτερα αν αφορούν συνεργασίες. Σίγουρα μπορείτε να δουλέψετε περισσότερο για να πετύχετε αυτό που θέλετε, όμως φροντίστε αυτή την εβδομάδα να κινηθείτε λιγότερο συναισθηματικά ώστε να αποφύγετε θέματα μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα περισσότερες μπορούν να είναι οι απαιτήσεις στον τομέα των επαγγελματικών σας, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και να βρίσκετε και χρόνο να ξεκουράζεστε, αυτό μην το ξεχνάτε. Όμως η Αφροδίτη που εισέρχεται στους Ιχθύες την Κυριακή 11/02 επηρεάζει θετικά την επικοινωνία σας και τα επαγγελματικά σας ζητήματα, όπως και τις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσει αρκετά, ώστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης προς τους άλλους. Θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια και δημιουργικότητα, ώστε να προχωρήσετε νέα σας σχέδια.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα προσέξτε αρκετά ιδιαίτερα από την Τετάρτη 07/02 με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού που επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σας. Ο τρόπος που θα κινηθείτε μέσα σε αυτό τον τομέα πολύ σημαντικός, όπως και η συναναστροφή σας με τους άλλους, ελέγξτε αρκετά την ψυχολογία σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα, βελτιώστε με κάθε τρόπο την διάθεσή σας που μπορεί να βοηθήσει γενικότερα στις κοινωνικές σας σχέσεις μας. Στηριχθείτε περισσότερο στο ένστικτό σας σε οικονομικά σας θέματα με την Αφροδίτη που περνάει στους Ιχθύες από την Κυριακή 11/02 να σας ευνοεί. Όμως φροντίστε περισσότερο τον τομέα των ερωτικών σας και προσπαθήστε να ισορροπήσετε καταστάσεις.

Ιχθύες

Ο Άρης μπορεί να φέρει αρκετή ένταση στα επαγγελματικά σας, προσέξτε τα λάθη και τις παραλείψεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα σε αυτό τον τομέα. Προσπαθήστε να κινηθείτε με περισσότερη ισορροπία, η επικοινωνία σας όμως επηρεάζεται θετικά και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας για να καταφέρετε περισσότερα. Στον τομέα των ερωτικών σας όπως και στις σχέσεις σας η Αφροδίτη που εισέρχεται την Κυριακή 11/02 στο ζώδιο σας θα βοηθήσει να λειτουργήσετε με πιο γλυκό τρόπο και να ξεπεράσετε κάποια θέματα που υπήρχαν. Μπορείτε και καταλαβαίνετε περισσότερα πράγματα για τις σχέσεις σας και όσους συναναστρέφεστε, όμως το σημαντικό μέσα σε αυτή την εβδομάδα είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που σας απασχολούν στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα