Τα ζώδια της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Κριός

Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο Ζυγό και η αντίθεση με τον Ουρανό σας δημιουργεί μία άστατη ψυχολογία που θα επηρεάσει αρκετά την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις γι’ αυτό σήμερα να είστε αρκετά προσεκτικοί και αποφύγετε κάθε είδους αποφάσεις. Καλό είναι να σκεφτείτε ξανά θέματα που αφορούν τις σχέση σας και να αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Τα επαγγελματικά σας και συνεργασίες επηρεάζονται επίσης, θα πρέπει να δείξετε περισσότερη υπομονή και να αφήσετε σημαντικά ζητήματα σε αυτό τον τομέα για κάποια άλλη μέρα.

Ευνοούνται:

Καριέρα, οικονομικά Προσοχή σε: Επικοινωνία, ταξίδια Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8, 12

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη σήμερα βελτιώνει την ψυχολογία σας και σας βοηθάει να κινηθείτε καλύτερα ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις που έχουν διαταραχθεί τελευταία, μπορείτε να είστε πιο αισιόδοξοι αλλά και με καλύτερη διάθεση να βελτιώσετε θέματα που υπάρχουν. Όπως και στα επαγγελματικά σας μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα θέματα μέσα σε αυτό τον τομέα και να σκεφτείτε καλύτερα θέματα που αφορούν συνεργασίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι τα οικονομικά σας και έξοδα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Ευνοούνται: Νέα σχέδια, εκπαίδευση, προσωπικότητα Προσοχή σε: Οικονομικά θέματα, έξοδα Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 7, 14

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό επηρεάζοντας ακόμα την ψυχολογία σας αλλά και την σχέση σας με τους άλλους, γι’ αυτό και θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά σήμερα μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεάσει θέματα επαγγελματικών σας που πρέπει να είστε πιο αποδοτικοί αυτό το διάστημα αλλά και πιο ρεαλιστικοί πάνω σε σχέδια τα οποία θέλετε να προχωρήσετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποφύγετε μία άστατη διάθεση που μπορεί να σας φέρει σήμερα ο Ουρανός.

Ευνοούνται: Οικονομικά, κρυφές υποθέσεις Προσοχή σε: Συνεργασίες, σχέσεις Τυχεροί αριθμοί: 13, 4, 10, 12

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σήμερα σε τρίγωνο με τη Σελήνη στο Ζυγό τονίζει οικονομικές σας εκκρεμότητες, γι’ αυτό σήμερα προγραμματίστε καλύτερα θέματα τα οποία θέλετε να προχωρήσετε στο τομέα των οικονομικών σας, αν και μπορείτε να βρείτε καλύτερα τον τρόπο να προχωρήσετε τέτοιου είδους ζητήματα αποφύγετε όσο γίνεται νέα έξοδα τα οποία θέλετε να κάνετε. Με ευχάριστη διάθεση σίγουρα μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν σχέσεις αλλά και να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις που να λύσουν θέματα μέσα σε αυτές, κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και προσπαθήστε να μιλήσετε με πρόσωπα που μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες Προσοχή σε: Εργασία, υγεία Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 7, 16

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καλύτερα θέματα μέσα στον τομέα των επαγγελματικών σας και η Αφροδίτη να προχωρήσετε θέματα που αφορούν συνεργασίες. Μπορεί να έχετε καλύτερη επικοινωνία και να βελτιώσετε καταστάσεις σε αυτό τον τομέα, έτσι κι αλλιώς μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί σήμερα και να πετύχετε περισσότερα, όμως να είστε προσεκτικοί σε νέες συνεργασίες και προτάσεις, μη βιαστείτε να απαντήσετε. Στις σχέσεις σας προσπαθήστε σήμερα να δείξετε καλύτερη διάθεση, αρκετά πράγματα μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς περιμένετε, όμως προσπαθήστε να υπάρχει κατανόηση.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα Προσοχή σε: Διασκέδαση, ερωτικά, φιλίες Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

Παρθένος

Ο αστεροειδής Pallas (Αθηνά) σας δίνει νέες προοπτικές σήμερα, έτσι γεγονότα ή καταστάσεις πρόκειται να αλλάξουν την οπτική σας γωνία πάνω σε θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα επαγγελματικά σας θέματα που αντιμετωπίζετε πρόκειται να έχουν θετικές εξελίξεις, αρκεί να κινηθείτε περισσότερο για να τα βελτιώσετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε σήμερα να βελτιώσετε καταστάσεις με τη Σελήνη στο Ζυγό που θα σας δώσει νέες προοπτικές, στον τομέα των οικονομικών σας όμως να είστε προσεκτικοί όπως και σε οικογενειακά ζητήματα.

Ευνοούνται: Ερωτικά, δημιουργία, ταξίδια Προσοχή σε: Φαντασία, σπίτι, καριέρα Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 18

Ζυγός

Με τη Σελήνη με παραμένει στο ζώδιό σας η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να μην είναι η καλύτερη σήμερα, προσέξτε ανασφάλειες και φοβίες που μπορούν να σας δημιουργηθούν. Προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη, όλα μπορούν να βελτιωθούν αρκεί να προσπαθήσετε περισσότερο για τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις αρκετά πράγματα μπορούν να σας προβληματίσουν, όπως και με κοντινά σας πρόσωπα, αφήστε όμως περισσότερο τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει ώστε να βρείτε λύσεις. Φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας και πάρτε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε.

Ευνοούνται: Σπίτι, οικονομικά Προσοχή σε: Επικοινωνία, ταξίδια, νέα σχέδια Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 14, 12

Σκορπιός

Μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα θέματα που σχετίζονται ιδιαίτερα με τα επαγγελματικά σας σήμερα, ασχοληθείτε με τρέχουσες υποθέσεις σας μέσα σε αυτό τον τομέα που μπορείτε να βελτιώσετε και με συνεργασίες που θέλετε να προχωρήσετε, όμως προσπαθήστε να διαχειριστείτε σωστά νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Αν και θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν αφορά και τον τομέα των οικονομικών σας που αρκετές μπορεί να είναι οι εκκρεμότητες. Έχετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε, προσπαθήστε σήμερα να βελτιώσετε θέματα που αφορούν οικογενειακά θέματα με την Αφροδίτη να βοηθάει σε αυτό τον τομέα.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, συνεργασίες, σχέσεις Προσοχή σε: Οικονομικά θέματα Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 7, 20

Τοξότης

Η Αφροδίτη σήμερα μπορεί να ευνοήσει θέματα που αφορούν την επικοινωνία σας αλλά και τα επαγγελματικά σας που ακόμα και αν υπάρχουν θέματα που σας δυσκολεύουν ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες μπορείτε να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Είναι σημαντικό όσα κάνετε μέσα σε αυτή την περίοδο, όλα σίγουρα μπορούν να αναγνωριστούν από τα κατάλληλα πρόσωπα, μπορεί να έχετε κάποια νέα πρόταση ή κάποια συνάντηση στα επαγγελματικά σας που να αλλάξει πολλά. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα προσέξτε αρκετά τη διάθεσή σας που είναι το μόνο που μπορεί να δυσκολέψει τα πράγματα, η Αφροδίτη όμως θα σας βοηθήσει να μιλήσετε πιο ουσιαστικά με το σύντροφο σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά, εργασία, υγεία Προσοχή σε: Προσωπικότητα, σχέσεις, συνεργασίες Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12

Αιγόκερως

Αρκετά μπορεί να είναι αυτά που σας απασχολούν, ιδιαίτερα με τον Ουρανό να διαταράσσει κάπως τις σχέση σας με οικογενειακά πρόσωπα, όμως η Σελήνη στο Ζυγό θα φέρει θετικές εξελίξεις για σας, ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών σας που μπορείτε να δεχτείτε νέες προτάσεις αλλά και ευκαιρίες για να προχωρήσετε θέματα που σας έχουν κουράσει. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά θέματα και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις. Το σημαντικό είναι να ισορροπήσετε τη διάθεσή σας που παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, ερωτικά Προσοχή σε: Εργασία, υγεία Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8

Υδροχόος

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό σίγουρα δεν βοηθάει την ψυχολογία σας και δυσκολεύει την επικοινωνία σας σήμερα, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα που θα πρέπει να δείξετε περισσότερη ψυχραιμία και ηρεμία ώστε να κυλήσουν καλύτερα τα πράγματα σήμερα και να ξεπεράσετε ότι πρόβλημα παρουσιαστεί. Εστιάσετε σε όσα θέλετε να βελτιώσετε, ιδιαίτερα στον τομέα των αισθηματικών σας που μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να βελτιώσετε καταστάσεις, όμως αποφύγετε όσο γίνεται να επηρεάζεστε από τρίτους.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, σπίτι Προσοχή σε: Φιλίες, διασκέδαση, ερωτικά Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 9

Ιχθύες

Η Αφροδίτη σήμερα θα σας μεταφέρει την ανάγκη να ασχοληθείτε με νέα αλλά και πρωτοποριακά πράγματα, μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο και να μην έχετε ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείτε με τρέχουσες ευθύνες και καθημερινά ζητήματα. Σήμερα ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις όμως σήμερα φροντίστε να είστε αρκετά προσεκτικοί και στα οικονομικά σας ο Ουρανός μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε έξοδα που θέλετε να κάνετε αλλά και συναλλαγές.

Ευνοούνται: Φιλίες, επικοινωνία, κοινωνικότητα Προσοχή σε: Καριέρα, σπίτι, φαντασία Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 14

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα