Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους περιλαμβάνει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας η ΕΜΥ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Η επιδείνωση του

καιρού θα είναι πρόσκαιρη και θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά, ενώ στη συνέχεια θα επεκταθεί στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη δυτική Ελλάδα.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης, τα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Δευτέρα, τα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν από αργά το βράδυ το Ιόνιο και κατά τη διάρκεια της νύχτας την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Αύριο, Τρίτη, τα ισχυρά φαινόμενα, τα οποία στη δυτική Ελλάδα σταδιακά θα εξασθενήσουν, πιθανώς θα επηρεάσουν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Από αργά το απόγευμα της Τρίτης και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης θα επηρεαστούν τόσο τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όσο και τα Δωδεκάνησα.\

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκτακτο,ektakto