Δεν έχουν πολιτική μακροζωία όσοι συμπράττουν σ’ ένα εθνικό έγκλημα!

Του Νίκου Νικολόπουλου (*)

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Ο λαός ή το παρακράτος; Για άλλη μια φορά καταβλήθηκε απέλπιδα προσπάθεια να εξαϋλωθεί το βροντώδες μήνυμα του ειρηνικού συλλαλητηρίου της πλατείας Συντάγματος για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ζήσαμε, δυστυχώς, μια ακόμη προβοκάτσια, με χημικά, ξύλο, μαχαιρώματα και λιποθυμίες από τους γνωστούς-άγνωστους, που επιδίωξαν να κατατρομοκρατήσουν το πλήθος σε «αγαστή αντιπαράθεση» με την Αστυνομία!

Ωστόσο, κάθε απόπειρα βιασμού της βούλησης του Ελληνικού λαού δεν κάμπτει το φρόνημά του.

Στη συνείδηση των εκατομμυρίων Ελλήνων έχει απονομιμοποιηθεί η Συμφωνία της ντροπής και έχουν πάρει το μήνυμα οι τοκογλύφοι δανειστές μας και το πρόθυμο υπηρετικό προσωπικό τους εν Ελλάδι ότι η κατάπτυστη Συμφωνία είναι «άγραφο χαρτί» στη καρδιά, τη ψυχή και τη συνείδηση του Έθνους.

Οι εντολοδότες της αστυνομικής βίας θέλησαν να κατατρομοκρατήσουν νέους, ηλικιωμένους και μικρά παιδιά με τα χημικά για να υποχρεώσουν τους Έλληνες να συμβιβασθούν με την ατιμία της Συμφωνίας των Πρεσπών και την παράδοση της Μακεδονίας στους Σλάβους, που συστηματικά στοχεύουν σε σφετερισμό της Ιστορίας μας.

Το διαρκές έγκλημα εναντίον του Ελληνικού έθνους, που συνιστά έγκλημα σε βάρος του λαού, δεν τον αποθαρρύνει. Αντιθέτως χαλυβδώνει την πίστη του και θα έχει τον τελευταίο λόγο για να ματαιωθούν όλα τα προδοτικά σχέδια σε βάρος της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, ακόμη και μετά την ψήφιση της «διάτρητης» Συμφωνίας, καθότι με κάθε ευκαιρία θα αποζητάμε την ακύρωσή της.

Ο λαός δεν ανέχεται την οποιασδήποτε σύνθετη ονομασία των Σκοπίων και οποιασδήποτε χρήση της λέξης «Μακεδονία». Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη συμφωνία, αναγνωρίζει και «μακεδονική εθνότητα», αλλά και «μακεδονική γλώσσα» για τους Σκοπιανούς.

Ψήφο στη νομιμοποίηση του Σκοπιανού αλυτρωτισμού δεν έδωσα. Παραλάβαμε μια πατρίδα από τους προηγούμενους για να την παραδώσουμε στους επόμενους, όχι για να την… πουλήσουμε στους εμπόρους των εθνών!

Είχαμε το χρόνο να προλάβουμε τα τετελεσμένα.

Υπήρχε λύση και την είχα πει και προτείνει προ καιρού, ενώ την επανέλαβα και πρόσφατα. Με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να εζητείτο η παραίτηση του συνόλου των βουλευτών που αντιτίθεται στη Συμφωνία, καθώς και οι αναπληρωματικοί τους και οι αναπληρωματικού αυτών, κοκ. Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πολιτικό σεισμό και θα οδηγούσε τη χώρα σε εκλογές, ανατρέποντας τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Δυστυχώς, σύσσωμη η αντιπολίτευση κώφευσε και δικαιούται καθείς να υποστηρίζει ότι έχει μερίδιο ευθύνης στο συντελεσθέν εθνικό έγκλημα.

Οι ηγεσίες, όμως, και οι εξουσίες που καθορίζουν τις εξελίξεις χωρίς να σέβονται τη βούληση του Ελληνικού λαού, ας γνωρίζουν ότι δεν έχουν πολιτική μακροζωία…

(*)Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Keywords
Τυχαία Θέματα