Τα ζώδια της Κυριακής 3ης Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Αιγόκεροι, Μην επιτρέψετε στους γύρω να εκμεταλλευτούν στην συναίσθηση που δείχνετε για το πρόβλημά τους και στραφούν εναντίων σας, χωρίς να υπάρξει το αίσθημα της εκτίμησης. Σκορπιοί, οι πειθαρχημένες σκέψεις σας θα οδηγήσουν τα σχέδια που έχετε στο πλάνο σας σε ολοκλήρωση και θα πάρετε την ικανοποίηση που επιθυμείτε. Υδροχόοι, οι επαφές που σας ενδιαφέρουν, θα παρουσιάσουν μία ευχάριστη πορεία στην διάρκειά τους και θα λάβετε σημαντικά μηνύματα.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, σας ωθεί σε ενέργειες δυναμικές, ώστε να διακρίνετε

τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας και που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε και με διάφορα ζητήματα, όπως ταξίδια, γνώση και ότι ακόμα αισθάνεστε ότι μπορεί να επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα έχουν την ικανότητα να ξεκαθαρίσουν θέματα που σας έφεραν σε διαπληκτισμούς στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα οικονομικού τύπου, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα σας στρέψουν την προσοχή σε πράγματα μικρά και καθημερινά. Ο χρόνος που θα σας απομείνει, θα είναι ελάχιστος ώστε να παρακολουθήσετε με υπομονή τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας. Αφήστε, την ημέρα να περάσει ανώδυνα και φορτίστε τη διάθεσή σας με θετική ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ειλικρίνεια που σας διακατέχει και η συμπεριφορά σας, σας τοποθετεί στα άτομα εμπιστοσύνης. Εκμεταλλευτείτε την εικόνα σας και τον χαρακτήρα σας, παρακολουθώντας ταυτόχρονα και τις συμπεριφορές των γύρων σας, ώστε να έχετε μία ξεκάθαρη άποψη για το πώς πρέπει να λειτουργήσετε. Η ρομαντική σας διάθεση, θα γεφυρώσει τα προβλήματα της σχέσης σας και θα προκύψουν τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, θα σας απορροφήσουν ένα σημαντικό κομμάτι ενέργειας και μπορεί να σας κουράσουν ψυχολογικά. Θυμηθείτε, να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, στηρίζοντας τον συναισθηματικό σας κόσμο, στην λογική και στην δυναμική του χαρακτήρα σας. Καλό θα ήταν σήμερα, να περάσετε χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ

Οι ηγετικές σας ικανότητες και η ευχέρεια να κατακτήσετε τον στόχο σας, αψηφώντας τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν, σας φέρνουν κοντά στην επιτυχία. Μην επιτρέψετε στο άγχος, να σας εμποδίσει και να φέρει αρνητικές σκέψεις στο προσκήνιο. Η διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε με την ζωή, σας γεμίζει ψυχολογικά και σας ανανεώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που έχουν προηγηθεί στον επαγγελματικό σας τομέα, σας επηρεάζουν την διάθεση και στρέφουν την προσοχή σας προς την μοναχικότητα. Μην αποθαρρύνεστε, εξάλλου εσείς γνωρίζετε ότι οι δυσκολίες της ζωής, σας κάνουν πιο ανθεκτικούς και σας μαθαίνουν απλά να λυγίζετε, και όχι να σπάτε. Έχετε το σθένος και την δύναμη, να προχωρήσετε μέχρι τέλος. Βρεθείτε με φίλους ή έμπιστα άτομα και ζητήστε τους την συμβουλή τους.

ΖΥΓΟΣ

Μία αστάθεια σε αποφάσεις, θα εμφανιστεί σήμερα στην διάρκεια της ημέρας, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρξει, απλά αποκομίστε θετικά στοιχεία και έπειτα επεξεργαστείτε τα, προς την εξέλιξή σας. Η έντονη διάθεση να επικοινωνήσετε με κοντινά σας πρόσωπα, θα σας ωθήσει να τους προσκαλέσετε και να βρεθείτε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα διδάγματα που έχετε πάρει όλο αυτό το διάστημα, σταθεροποιούν τις απόψεις σας και θα λειτουργήσετε με αρμονία στο επαγγελματικό σας επίπεδο. Μπορεί να λάβετε κάποια οικονομική ενίσχυση, από παρελθοντικές συναναστροφές. Μία αρμονία και μία ηρεμία στην συμπεριφορά σας, θα φέρει πιο κοντά τον σύντροφό σας, διατηρείστε αυτά τα συναισθήματα και θα περάσετε ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνοντας μία σύντομη ανασκόπηση στο παρελθόν, μπορεί να εμφανίσετε μία οξύθυμη συμπεριφορά στους γύρω σας και να εντείνετε κάποιες καταστάσεις. Μην παρασύρεστε από την παρορμητικότητά σας, αλλά σταθείτε στο ένστικτό σας, το οποίο θα σας οδηγήσει σε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Ενδυναμώστε τον χαρακτήρα σας και αναδείξτε με τα χαρίσματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σας ανάμειξη σε επαγγελματικές υποθέσεις του παρελθόντος, θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και θα σας ξεκαθαρίσουν κάποιες απορίες που υπάρχουν. Κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις θα ξεδιπλωθούν και θα δουν το φως της αλήθειας. Διατηρήστε καθαρή την σκέψη σας, χωρίς να παρασύρεστε από πλασματικές καταστάσεις, επαναπροσδιορίστε την θέση σας και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε μέσα από ηρεμία και ισορροπία, να βγάλετε τα απαραίτητα συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καινοτόμες ιδέες σας, παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανησυχίες σας και σας ωθούν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας περίγυρο, μέσω της επικοινωνιακής σας τάσης. Ίσως δεχθείτε μία βοήθεια από το πουθενά, εκμεταλλευτείτε το. Η επαναστατική σας σκέψη και η γλυκύτητα των τρόπων σας, θα βοηθήσει να γεφυρώσετε το επικοινωνιακό χάσμα με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ικανότητά σας, να διοχετεύετε σωστά την ενέργειά σας και να διαχειρίζεστε σημαντικά γεγονότα που προκύπτουν, θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει. Να θυμάστε, ότι πρέπει να παρατηρείτε και τις αντιδράσεις των γύρων σας, ώστε ο δρόμος που χαράζετε να είναι πιο ασφαλής. Η επικοινωνία με κοντινά σας άτομα, θα είναι σήμερα σε ήρεμα επίπεδα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα