Τέλος εποχής για τους Judas Priest

14:56 13/2/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ tipton-glenn-judas-priest.jpg Χωρίς τον κιθαρίστα Glenn Tipton οι περιοδείες τους – Πάσχει από Πάρκινσον | (Photo by Paul A. Hebert/Invision/AP, File) 13.02.2018, 13:53 | Ετικέτες: metal, συναυλίες, δίσκος

Το χειρότερο πράγμα για ένα μουσικό είναι αν μην μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά τα βασικά του «όπλα», το μυαλό και τα χέρια του. Και ο σπουδαίος Glenn Tipton έχει πλέον μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση, καθώς πάσχει από Πάρκινσον και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις συναυλίες των

Judas Priest.

Ο Glenn Tipton είναι από τους βασικούς συντελεστές της πετυχημένης πορείας της θρυλικής heavy metal μπάντας, από το 1974 έως και σήμερα. Η διάγνωση για Πάρκινσον έχει γίνει εδώ και δέκα χρόνια, όμως η μπάντα αποφάσισε τώρα να το ανακοινώσει δημοσίως.

«Πριν από δέκα χρόνια ο Glenn διαγνώσθηκε με Πάρκινσον. Από τότε μέχρι πρόσφατα έζησε τη ζωή του σαν σπουδαίος κιθαρίστας διατηρώντας ένα υψηλό επίπεδο ποιότητα και απόδοσης. Τώρα ο Glenn μπορεί να παίξει ορισμένα από τα τραγούδια των Judas Priest, αλλά εξαιτίας της φύσης της ασθένειας θέλει να γνωρίζετε όλοι ότι δεν θα συμμετέχει στις περιοδείας μας» ανέφερε το μήνυμα της μπάντας προς τους οπαδούς της.

Ο ίδιος ο Glenn Tipton δήλωσε «Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί η περιοδεία των Judas Priest και να γνωρίζουν ότι δεν φεύγω από τη μπάντα, απλά αλλάζει ο ρόλος μου. Δεν αποκλείω να βρεθώ ξανά κάποια στιγμή στη σκηνή».

Χρεή βασικού κιθαρίστα στους Judas Priest (παρέα με τον Ritchie Faulkner) αναλαμβάνει μετά από επιλογή του ίδιου του Glenn Tipton o Andy Sneap, ο οποίος έκανε και την παραγωγή στο επερχόμενο album του συγκροτήματος.

Οι Judas Priest θα εμφανιστούν το καλοκαίρι και ενώπιον του ελληνικού κοινού στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο σπουδαίος rock παραγωγός Chris Tsangarides Τα πολυαναμενόμενα live του 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα