Οι φήμες για «reunion» των Nirvana βγήκαν αληθινές!

16:40 9/10/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ nirvana-reunion.jpg Δείτε τους Dave Grohl και Krist Novocelic να παίζουν live αγαπημένα τραγούδια των θρύλων του grunge | AP Photo 09.10.2018, 16:27 | Ετικέτες: Nirvana, Foo Fighters, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Μας είχαν

προϊδεάσει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ημέρες και το έκαναν πράξη αυτό το Σαββατοκύριακο στο Cal Jam. Οι εναπομείναντες Nirvara έκαναν reunion και έπαιξαν αγαπημένα τραγούδια της θρυλικής μπάντας.

Φυσικά, Nirvana χωρίς Kurt Cobain δεν... υπάρχουν όμως οι δύο πρώην συνοιδοιπόροι του έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, συνοδευόμενοι από τον Pat Smear, κιθαρίστα των Foo Fighters και παλαιό συνεργάτη των Nirvana.

Μαζί τους στη σκηνή βρέθηκαν κι άλλα γνωστά ονόματα όπως η Joan Jett, ενώ τα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν τα "In Bloom", "All Apologies", "Breed", "Scentless Apprentice" και "Smells Like Teen Spirit".

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζεται... λειψό reunion των Nirvana; Όταν ο Dave Grohl έπαιξε Nirvana με τον Trombone Shorty Στο φως εξαιρετικά σπάνιες ηχογραφήσεις των Nirvana
Keywords
Τυχαία Θέματα