Εκρηκτικές χριστουγεννιάτικες ευχές

14:20 17/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ live-concert-.jpg Μερικές από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής σκηνής στέλνουν τις δικές τους ιδιαίτερες ευχές, λίγο πριν συναντηθούν όλοι στη σκηνή του AN Club | dreamstime.com 17.12.2017, 13:26 | Ετικέτες: rock, φεστιβάλ, συναυλίες, stoner, ψυχεδέλεια Συντάκτης: Χρήστος Καλλιμάνης

Χριστούγεννα. Εποχή για μπόλικες ευχές, αλλά και σούπερ συναυλιακές συναντήσεις. Μία από τις πιο εκρηκτικές συνυπάρξεις είναι το

τετραήμερο του X-Mass Explode FEST στο ΑΝclub, από όπου θα παρελάσει σχεδόν όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Η efsyn city λοιπόν ζήτησε από τις μπάντες να μας στείλουν τις δικές τους εκρηκτικές χριστουγεννιάτικες ευχές.

Το πρόγραμμα του X-Mass Explode FEST ΕΔΩ

Purple Dino

Χαρούμενα Kilmisterούγεννα, με non stop rock n roll στο θρυλικό υπόγειο της Σολωμού! Τα λέμε εκεί, στην "δική μας" γιορτή!

CHICKN

Οι καλοί σας φίλοι Τσικν θα ξεκινήσουν τα προεόρτια των Χριστουγέννων στις 22.12 με τη δεύτερη μέρα του Xmas Explode festival, για να κλειδωθούν δύο μέρες αργότερα μέσα σε ένα στούντιο από όπου θα βγουν στις 9.1 με τον σοφομόρ δίσκο τους παραμάσχαλα και έναν χρόνο λιγότερο. Συνεπώς δεν έχουν κάτι να σας ευχηθούν καθ’ ότι απασχολημένοι, αλλά θα σας αφιερώσουν ένα εποχιακό τραγουδάκι του S.O. Llips από το ντεμπούτο δίσκο του “leaves from my garden” (1966) με τίτλο “If it’s Christmas, what can I say?”
I couldn’t see for my love she did kindly see for me. I couldn’t see the stars above she described them to me. Does this starless night make you shiver? Does it? I cannot help but stop and look at her she sang a carol with a kiss, an arcane bell. Does this starless night make you shiver? Does it? Alas, Christmas is a capital, A capital that likes to hit. Christmas, Christmas, everywhere, yet not a drop to slit. Like a middle-class Santa however hard he tries, I will always be alone. There is nothing that I own I had nothing left but you Pause to breathe, like Christmas do. I vitally went for my dividend Why to transcend and not overspend? Tax office said that I was prick “careful young lad it’s Christmas! can’t expect us to be quick..”

DEAF RADIO

Τα Χριστούγεννα φέτος μεταφέρονται στις 23 Δεκέμβρη. Οι Deaf Radio επιστρέφουν με άγριες διαθέσεις στον τόπο του εγκλήματος, το γνωστό υπόγειο της Σολωμού, μαζί με τους Big Nose Attack, Cave Children και Supersoul σκοπεύοντας να γιορτάσουν τον ένα χρόνο κυκλοφορίας του το ντεμπούτου άλμπουμ τους, Alarm καθώς και τη γέννηση του θεανθρώπου..

THE BIG NOSE ATTACK

Χαρούμενες ροκεντρόλ γιορτές σε όλους από τις μεγάλες μύτες μας με μια χριστουγεννιάτικη κρητικο-μπραχαμιωτικη μαντινάδα: «Καλές γιορτές ευχόμαστε με φώτα και στολίδια, στο Live στο ΑΝ να έρθετε να γίνουμε σκουπίδια»
xxx the BNA

Photo Credit/Spiros Steriotis

The CAVE CHILDREN

Ευχόμαστε καλές γιορτές γεμάτες φωτάκια και φασαρία. Να εμβαθύνετε στον εαυτό σας κάθε μέρα όλο και περισσότερο - μέσα από μεγάλες απογοητεύσεις μα και από παραστάσεις νίκης. Να μη ξεχνάτε το σώμα σας που είναι ο πομπός και ο δέκτης. Να αγαπάτε τη μουσική και να ακούτε τους δίσκους ολόκληρους. Υπάρχει λόγος. Merry Christmas

SUPERSOUL

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες, ζεστασιά στα σπίτια και ατόφια ασφυκτική ζέστη στην σειρά συναυλιών του An Club, το μαγαζί που μας έμαθε να ακούμε ροκ εν ρολ..!

HIDDEN IN THE BASEMENT

Οι Hidden εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία, με ακόμα περισσότερες συναυλίες, festivals και μουσικές!

Photo Credit/ Vicky Papaggeli

HALF GRAMME OF SOMA

Ευχόμαστε σε όλα τα βαζάνια εκεί έξω να γιορτάσουν με ανθρώπους που αγαπούν να το ρίξουν έξω να ακούνε πολύ το καινούριο electric wizard και να ξεχάσουν τις υγρές σκοτεινές τρύπες που τους κατατρώνε. HAVE A BANGING CHRISTMAS!!!

DEATHCROP VALLEY

Ευχομόστε το 2018 , η μουσική να ενώσει τους ανθρώπους και να τους φέρει πιο κοντά. Να θέσει προβληματισμούς αλλά και να λύσει προβλήματα. Επίσης να κάνει τον Αη βασίλη να μην πιστολιάσει πάλι και να έρθει σε μια από τις συναυλίες μας. Όπως στις 24/12 που παίζουμε στο Χ-mass explode. Παραμονή Χριστουγέννων που είναι και το στοιχείο του.

Black Capes

Χρόνια πολλά από τους Black Capes! Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους και σας ξεγελάει η αγάπη μας για το σκοτάδι, η αγάπη και το φως μας φτιάχνουν το ίδιο. Να περάσετε όλοι υπέροχες γιορτές και να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου να ανταλλάξουμε ευχές ξανά.

Potergeist

Ευχόμαστε τα Χριστούγεννα να σας βρούνε όλους με υγεία. Να μην ξεχνάτε το νόημα των Χριστουγέννων που είναι η αγάπη και να την χαρίζετε απλόχερα στις γιορτές (και όχι μόνο) στους δικούς σας ανθρώπους και σε αγνώστους που απλά έχουν ανάγκη. Αγαπάμε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις. Να έχουμε μία καλή χρονιά με πολλή μουσική και όμορφες στιγμές. Χρόνια πολλά από τα Swampires.


[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστουγεννιάτικες... εκρήξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα