Ξεσπά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δεν έχω σχέση με Θεσσαλονικιά γιατρό

Φανερά ενοχλημένος και αρκετά προβληματισμένος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο γνωστός σεφ και ένας εκ των τριών κριτών του MasterChef, από το δημοσίευμα που τον ήθελε ερωτευμένο με Θεσσαλονικιά γιατρό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα στη Realnews έκανε λόγο για ερωτική σχέση μεταξύ του αγαπητού σεφ και της Κρίστης Κάκκαλου, ενώ πληροφορίες περιέγραφαν το πώς "το ζευγάρι περνά τον χρόνο του σε Αθήνα

και Θεσσαλονίκη.

Με μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διέψευσε την είδηση, με ένα κείμενο που ισορροπεί ανάμεσα στην έντονη ενόχληση, την ψυχραιμία και το χιούμορ.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε σε έντονο τόνο: "Το έλασσον σε όλο αυτό είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασίας είναι αυτή η απαξίωση ως προς το “γράφω και υπογράφω”. Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό σε έξαρση, η εξάπλωση κι ενός δημοσιογραφικού ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική".

Ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής έκλεισε την ανάρτησή του με μια χιουμοριστική αναφορά στη μητέρα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά "Μάνα… Υπομονή.. Προς το παρόν θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι", ενώ συνόδευσε το κείμενό του με μία εικόνα όπου αναγράφεται ένα λογοπαίγνιο των λέξεων "fact" (γεγονός) και "fake" (ψεύτικο).

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Keywords
Τυχαία Θέματα