Μιχάλης Ιατρόπουλος ατύχημα: Με κάταγμα στο χέρι – Αναβάλλεται η παράσταση

Μιχάλης Ιατρόπουλος ατύχημα: Σοβαρό ατύχημα είχε ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο ηθοποιός υπέστη κάταγμα στο χέρι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει στην παράσταση Victims, η οποία αναβάλλεται προσωρινά. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, λοιπόν, θα αναγκαστεί για λίγες ημέρες να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. «Λόγω σοβαρού ατυχήματος (κάταγμα στο χέρι) του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου, η παράσταση ‘Victims’ σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, με τους Μιχάλη Ιατρόπουλο και Σόνια Κωτίδου, στο Studio

Κυψέλης, αναβάλλεται προσωρινά. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και συγγνώμη για την αναστάτωση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο γοητευτικός Μιχάλης Ιατρόπουλος φαίνεται πως δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα εκτός από την σύντροφό του Κατερίνα Καλκανά. Ο ηθοποιός κυριολεκτικά έχει βρει την σύντροφο της ζωής του και για αυτό μιλάει παντού. Για το πώς αυτή η γυναίκα τον έκανε να πιστέψει και πάλι στον έρωτα. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων καλοκαιρινών τους διακοπών στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τον έρωτά του στην αγαπημένη του με τον πιο πρωτότυπο αλλά και ριψοκίνδυνο…. τρόπο. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πραγματοποίησε πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς από το οποίο κρεμόταν ένα τεράστιο πανό που έγραφε: «Κατερίνα σ’αγαπώ ως τον ουρανό. Μιχάλης». Ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να μην συγκινήσει όσους βρέθηκαν τριγύρω και πιο πολύ την γυναίκα της ζωής του.

ᴄʜᴀɴɪᴀ ᴅᴀʏ

Keywords
Τυχαία Θέματα