Ξεπέρασαν τις 350 ληστείες και διαρρήξεις για τις οποίες ήταν υπεύθυνη πολυπληθής σπείρα στο κέντρο της Αθήνας

Εξιχνιάσθηκαν 34 επιπλέον υποθέσεις κλοπών και ληστειών που διαπράχθηκαν από εγκληματική οργάνωση που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας και εξαρθρώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, μετά από ευρείας έκτασης οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποίησε τότε, κατάφερε να εξαρθρώσει πολυμελή εγκληματική οργάνωση, με πολυεπίπεδη δράση στις κλοπές

– διαρρήξεις, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Είχαν συλληφθεί 93 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από Αλγερία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μαρόκο και Μπανγκλαντές και είχαν εξιχνιασθεί 324 υποθέσεις διαρρήξεων-κλοπών και ληστειών.

Δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και κυρίως στις περιοχές των Εξαρχείων, Ακροπόλεως, Συντάγματος, Αγίου Παντελεήμονα και Ομόνοιας.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα, διακριβώθηκε η εμπλοκή τους σε 34 επιπλέον υποθέσεις, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και αναλυτικά 21 διαρρήξεις-κλοπές από οχήματα, 7 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, δύο διαρρήξεις-κλοπές από γραφεία, μία κλοπή από κοσμηματοπωλείο (ριφιφί), μία ληστεία σε γραφείο, μία ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί και μία ληστεία σε βάρος πεζού. Συμπληρωματική δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα