Βίκυ Σταυροπούλου για την ακραία φάρσα του Πούμπουρα: "Μη βρίζετε την κόρη μου"

Το Best Friend's Fear του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με... "πάταγο". Αφορμή ήταν η αν μη τι άλλο "τραβηγμένη" φάρσα που σκάρωσε η εκπομπή στη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία ενορχηστρώθηκε με την κόρη της παρούσα.

Η Βίκυ ήταν σε ένα σπίτι στο Κορωπί και η φάρσα περιελάμβανε μια απρόσμενη επισκέπτρια, έναν άγνωστο έξω από το τζάμι και την είσοδο ενός "δολοφονικού" κλόουν με τσεκούρι μέσα στο σπίτι. Η μάσκα έκρυβε φυσικά τον Σάββα Πούμπουρα, με την ηθοποιό

να κοψοχολιάζεται κυριολεκτικά.

Πολλοί έγραψαν στα social media πως η φάρσα ήταν κακόγουστη, άλλοι "έπαιξαν" με αναμενόμενα memes, όπως και να'χει όμως, το όλο βίντεο έγινε viral.

Η ίδια η Βίκυ Σταυροπούλου ωστόσο έδειξε να απολαμβάνει τις διαστάσεις που πήρε η φάρσα, κοινοποιώντας στα instagram stories της μερικά από τα πιο εμπνευσμένα memes που κυκλοφόρησαν.

Θυμηθείτε την ακραία φάρσα:

Η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, βρέθηκε στην παράσταση "Μαμά Ρόζα" στο θέατρο Αλίκη όπου πρωταγωνιστεί η μητέρα της και της ζήτησε να δώσει μια απάντηση για όλα τα παραπάνω, με τη Σταυροπούλου να απαντά σε βίντεο που αναρτήθηκαν και αυτά στα instagram stories της Δανάης.

Μάλιστα, η μητέρα αποκαλύπτει ότι έχει κάνει και πιο ακραίες φάρσες στο παιδί της, ενώ η Δανάη ομολογεί πως η ιδέα για τη φάρσα δεν ήταν τελικά δική της.

Η απολαυστική απάντηση της Βίκυς στην κόρη της:

Keywords
Τυχαία Θέματα