Βελτιωμένος καιρός με θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και τα νότια Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που παροδικά στα ανατολικά ηπειρωτικά, θα είναι αυξημένες και υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία μέχρι το μεσημέρι. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη και κατά τόπους θα σχηματιστούν

ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά θα είναι ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 18 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις και ομίχλες το πρωί

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές μέχρι το μεσημέρι. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 17/12/2001 είχαμε πυκνές χιονοπτώσεις στα πεδινά, χιονόπτωση και στην Άρτα. Το 2003 είχαμε χιονοπτώσεις στη Βόρεια Κρήτη. Χιονόπτωση στα βόρεια προάστια της Αττικής. Το 2010: -17°C ελάχιστη θερμοκρασία στην Πτολεμαΐδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα