Βελτιωμένος καιρός με κανονικές θερμοκρασίες

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια με λίγα φαινόμενα στην Κρήτη Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση

Την Τετάρτη στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και

στην Κρήτη θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές το πρωί. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος και η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι Βόρειοι 3-4 μποφόρ στα ατα ανατολικά 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 17 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις και ομίχλες το πρωί

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπκές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 16/12/1988 το χιόνι φτάνει τα 40εκ στη Θεσ/νίκη. Το 2001 είχαμε πλημμύρες στην Πάτρα, 30εκ χιονόστρωση στη Θεσ/νίκη και το 2007 μείον 15 (-15°C) ελάχιστη θερμοκρασία στην Πτολεμαΐδα. --- Το 2009 από τις ισχυρές βροχές στα Τέμπη έχουμε κατολίσθηση με ένα νεκρό στα στενά. Η Εθνική Οδός κλείνει για μήνες στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα