Βαθμιαία βελτίωση του καιρού την Πέμπτη – Χωρίς ιδιαίτερα φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Βροχές και καταιγίδες το πρωί της Πέμπτης στα ανατολικά βελτιούμενος. Το επόμενο διήμερο γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγες βροχές κατά τόπους Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή και θα πέσει κυρίως την Κυριακή Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και νότια από νότιες διευθύνσεις

5 με 7 και στα υπόλοιπα από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ

ΠΕΜΠΤΗ

Στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Όμως, από τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη όπου σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα υπόλοιπα τμήματα αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση, που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Βελτίωση το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα νοτιοανατολικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αρχικά γενικά βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Από τις απογευματινές ώρες μεταβολή του καιρού από τα βόρεια με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και την Κρήτη νεφώσεις κατά διαστήματα με λίγες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά την Κυριακή.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 21 και 23 βαθμών Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα