Τζορτζ Κλούνεϊ: Η Αμάλ και τα δίδυμα γέμισαν ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό GQ παραχώρησε ο δημοφιλής αστέρας του Χόλυγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πόσο του άλλαξε τη ζωή η σύζυγός του, Αμάλ Αλαμουντίν, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά από ένα ατύχημα που είχε με μοτοσικλέτα το 2018.

Ο Τζορτζ Κλόνεϊ είχε υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα. "Είμαι έξω από αυτό τώρα", λέει ο ίδιος. "Η χειρουργική επέμβαση στο λαιμό ήταν σχετικά μικρή, αλλά οι γιατροί βρήκαν κι άλλα προβλήματα εκεί.. Δυστυχώς μοιάζει με αρθρίτιδα",

δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Σχετικά με την αγαπημένη του Αμάλ και την απόκτηση των διδύμων, τόνισε πως του γέμισαν "το κενό που ένιωθε".

"Πίστευα πως δεν θα παντρευτώ ποτέ και ότι δεν θα κάνω παιδιά. Σκεφτόμουν ότι θα δουλεύω, θα έχω υπέροχους φίλους, η ζωή μου θα είναι γεμάτη, και πως τα πάω καλά. Δεν είχα καταλάβει πόσο άδεια ήταν τελικά η ζωή μου, μέχρι που συνάντησα την Αμάλ. Τότε όλα άλλαξαν. Ξαφνικά είδα ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου", είπε χαρακτηριστικά.

"Ο γάμος μου όσο και η απόκτηση των δίδυμων άλλαξε ριζικά της ζωή μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί η ζωή κάποιου να γίνει απίστευτα πιο σημαντική από τη δική μου. Αντιμετώπισα ακόμα δύο ανθρώπους μικρούς που πρέπει μέχρι και να τρέφονται από εμένα", είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σχετικά με το πώς βιώνει την πατρότητα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ,tzortz klounei, amal