Τζένιφερ Λόπεζ με δάκρυα στα μάτια: "Ευχαριστώ όσους μου είπαν ψέματα και μου ράγισαν την καρδιά"

Εμφανώς συγκινημένη εμφανίστηκε στη σκηνή του Barker Hangar του Λος Άντζελες, την Κυριακή, η Τζένιφερ Λόπεζ για να παραλάβει το βραβείο Generation Award των MTV Movie & TV Awards 2022.

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός κράτησε το «χρυσό ποπκόρν» και έβγαλε έναν λόγο με τον οποίο ήθελε να ευχαριστήσει τόσο αυτούς που την στήριξαν, όσο και τους ανθρώπους που την πλήγωσαν ή στάθηκαν απέναντί της.

«Θέλω

να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά και αυτούς που μου ράγισαν την καρδιά» είπε και συνέχισε: «Αυτούς που ήταν αληθινοί και αυτούς που μου είπαν ψέματα. Θέλω να ευχαριστήσω για την αληθινή αγάπη και για τον τρόπο που είπα ψέματα στον εαυτό μου, γιατί έτσι κατάλαβα ότι έπρεπε να μεγαλώσω».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε για την απογοήτευση και την αποτυχία που, όπως είπε, την δίδαξαν να είναι δυνατή, και φυσικά ευχαρίστησε τα παιδιά της, τα 14χρονα δίδυμα Max και Emme. «Με δίδαξαν να αγαπώ» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτά τα λόγια, η Λόπεζ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και το πλήθος από κάτω ζητοκραύγασε.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου είπαν κατάμουτρα -ή, όταν δεν ήμουν στο δωμάτιο- ότι δεν μπορούσα να το κάνω αυτό», πρόσθεσε η Λόπεζ, μέσα σε δάκρυα. «Πραγματικά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς εσάς. Και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τους φανς που είδαν τις ταινίες.»

«Εσείς είστε ο λόγος που είμαι εδώ και που ήμουν εδώ, και σας αγαπώ!» είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα