Τραμπ: Αποκάλυψε τα πραγματικά του μαλλιά - Δείτε το νέο του look

Η ξανθιά, κρεπαρισμένη, πλούσια κώμη του Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του και έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμού, αλλά και τρολαρίσματος.

Ειδικά, μάλιστα, μετά από το βίντεο, όπου ο αέρας ανεμίζει τα μαλλιά του και ο ίδιος προσπαθεί να κρύψει τα κενά σημεία, τα σχόλια έγιναν ακόμη πιο έντονα και πιο αστεία.

Αυτό το look που είδαμε, όμως, την Κυριακή, λίγο πριν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναχωρήσει για την προγραμματισμένη του επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο,

δεν το περίμενε κανείς!

Ο Τραμπ επισκέφθηκε την εκκλησία McLean Bible Church, μετά από ένα παιχνίδι γκολφ, για να παρακολουθήσει την προσευχή, που ήταν αφιερωμένη στα θύματα της πρόσφατης επίθεσης της Βιρτζίνια.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αναγκάστηκε να βγάλει το καπέλο του όσο βρισκόταν στην εκκλησία και τότε έγινε η αποκάλυψη: το styling στα μαλλιά του ήταν εντελώς διαφορετικό.

Προφανώς είχαν "πατικωθεί" από το καπέλο και, έτσι, είχαμε την ευκαιρία να αντικρίσουμε τα πραγματικά του μαλλιά, χωρίς το περίεργο σχήμα και "φούντωμα" που έχουν συνήθως.

Όπως ήταν επόμενο, το twitter έκανε "πάρτι" με το νέο styling του Ντόναλντ Τραμπ και δεν άργησε να προχωρήσει σε συγκρίσεις, να φτιάξει memes και να γελάσει μαζί του.

Δείτε μερικά από αυτά:

Keywords
Τυχαία Θέματα