Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και μελτέμι στο Αιγαίο

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση στο Αιγαίο τα 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ

Την Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός , αλλά στη δυτική Ελλάδα

θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Μικρή εξασθένηση των βορείων ανέμων που θα πνέουν στο Αιγαίο με ένταση έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 29 με 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες τους 29 , στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 16/9/2005 είχαμε πλημμύρες σε Χαλκίδα και βορειοανατολική Αττική. Το 2014 παρατηρήθηκε ανεμοστρόβιλος στον Ασπρόπυργο Αττικής, υδροσίφωνας στη νήσο Πρασούδα στον Παγασητικό κόλπο, ενώ είχαμε πλημμύρα στο κέντρο της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα