Βικτώρια Καρύδα για δολοφονία Μακρή: "Να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός"

Ένοχοι κρίθηκαν και οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που έχασε τη ζωή του τον Οκτώβριο του 2018 στην ενέδρα θανάτου που στήθηκε έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον 32χρονο και αντιστοίχως ποινή 10 χρόνων φυλάκισης για τον αδερφό του, υπήκοοι και οι δύο Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα, ένοχος κηρύχθηκε ο 32χρόνος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά μόνας, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης οπλοχρησίας ενώ ο 36χρόνος για απλή

συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε η χήρα του δολοφονημένου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, όπου μίλησε για την απόφαση του δικαστηρίου, για τους δύο Βούλγαρους που καταδικάστηκαν, αλλά και για την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που οι δολοφόνοι δεν ξέφυγαν, νιώθω δικαιωμένη από την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης. Ο Γιάννης ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος, δεν φοβόταν, κανένας από την οικογένειά μας δε φοβόταν", δήλωσε η κ. Καρύδα.

Ενώ για τους δολοφόνους δήλωσε: "Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους. Οι απαντήσεις θα έρθουν από την Ελληνική Αστυνομία, την οποία εμπιστεύομαι".

Όσον αφορά τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος, μυστήριο παραμένουν τα κίνητρα του εγκλήματος, καθώς οι δύο ένοχοι Βουλγαρικής καταγωγής αρνούνται να μιλήσουν για το ποιος έδωσε την εντολή της δολοφονίας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα