Τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας

Με τοπική συννεφιά θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο κυρίως στα ανατολικά και νότια, θα ενισχυθούν οι βοριάδες και θα πέσει η θερμοκρασία. Από την Παρασκευή ο καιρός και πάλι θα βελτιωθεί , οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα ανέβει η θερμοκρασία. Για την σημερινή ημέρα στη νότια Ευρώπη δεν υπάρχει κάποιο αξιόλογο σύστημα για να μας επηρεάσει και θα έχουμε μόνο την ενίσχυση του συνδυασμού του αντικυκλώνα της Βαλκανικής με τις χαμηλές πιέσεις της ανατολικής Μεσογείου.

'

Σήμερα στις περισσότερες περιοχές

προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μπόρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι μέτριοι 4 με 6 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 με 7 Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και τους 28 με 31 βαθμούς στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός με πιθανότητα να βρέξει για λίγο στα βόρεια . Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4-5 και τοπικά 5 με 6 μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3-4 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Προοπτική καιρού

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις το επόμενο τριήμερο με περισσότερα φαινόμενα την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια και πτώση της θερμοκρασίας με βοριάδες 6 με 7 μπ στα νότια . Πάντως από την Παρασκευή σταδιακά οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο που θε είναι αισθητή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα