Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια – Μελτέμι έως 7 μποφόρ

Βελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τη θερμοκρασία σε μικρή πτώση, η οποία θα είναι κανονική για την εποχή. Ομαλή η μετάβαση σε φθινοπωρινό σκηνικό ενώ για την σημερινή ημέρα δεν υπάρχει κάποιο αξιόλογο σύστημα για να μας επηρεάσει και θα έχουμε την ενίσχυση του συνδυασμού του αντικυκλώνα της Βαλκανικής με τις χαμηλές πιέσεις της Τουρκίας.

Σήμερα, στις περισσότερες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια

με σποραδικές βροχές ή μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι και στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα και υπάρχει μικρή πιθανότητα να βρέξει για λίγο στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4-6 και τοπικά στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί και αργότερα μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Η προοπτική του καιρού

Βελτιωμένος θα διατηρηθεί ο καιρός το επόμενο τριήμερο με διατήρηση του μελτεμιού και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Υπάρχουν ενδείξεις για αξιόλογες βροχές την επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα