Το βράδυ του Downton Abbey είχε κάτι από βρετανική τελειότητα

Η ταινία “Ο Πύργος του Downton” είναι πλέον στη ζωή μας από την Tulip Entertainment. Από τις 12 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στις αίθουσες και οι κριτικές είναι ήδη διθυραμβικές. Η υπέροχη σειρά που μας κράτησε συντροφιά για 6 σεζόν, βρήκε τον κινηματογραφικό δρόμο της και το πείραμα θεωρείται πέρα για πέρα επιτυχημένο. Κι αυτό γιατί κράτησε όλα εκείνα τα στοιχεία που είχε αγαπήσει το κοινό.

Μικρό διάλειμμα για εκείνους που δεν είχαν δει την σειρά. Μην σας κρατήσει αυτό από το να δείτε την ταινία. Και τίποτα να μην ξέρετε για το παρελθόν της οικογένειας Crawley, θα τους αγαπήσετε στο λεπτό

και θα αφεθείτε στη βρετανικότητα ενός τίτλου που αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι τα τελευταία χρόνια. Η 24MEDIA δεν θα μπορούσε να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά σε αυτή τη μεγάλη παραγωγή. Γι' αυτό και αφιερώσαμε το Σπίτι μας, το Σπίτι της 24MEDIA για ένα βράδυ, στο Downton Abbey. Πάρτε μια μικρή γεύση του τι ζήσαμε εκεί...

Το σαλόνι και η τραπεζαρία άδειασαν από τον μοντέρνο εξοπλισμό τους για να έρθουν στη θέση τους έπιπλα εποχής. Καρέκλες που συναντούσες σε σπίτια της βρετανικής εξοχής, τραπεζάκια σκαλισμένα στο χέρι, ένας βαρύς μπουφές, ένα επιβλητικό τραπέζι, καθρέφτης εποχής για τις κυρίες και μικρές λεπτομέρειες που έρχονταν από τις αρχές του 20ου αιώνα για να ντύσουν ένα μοναδικό event.

Καλεσμένοι; Μερικοί φαν του τίτλου που λαχταρούσαν να δουν την ταινία “Ο Πύργος του Downton” και ήρθαν από το σπίτι μας για να συζητήσουν μαζί μας πολλά και διάφορα για την ταινία αλλά και για να γευτούν αλμυρές και γλυκές γεύσεις μιας άλλης εποχής. Βρετανικά σνακ και γλυκίσματα, καναπεδάκια και άλλα μπήκαν στους δίσκους δίπλα στο τσάι και τον αφρώδη οίνο. Την ίδια ώρα που η οικογένεια Crawley και το υπηρετικό προσωπικό του Downton Abbey κοιτούσαν από τα πολλά κάδρα που κοσμούσαν τους τοίχους.

Οι ένοικοι των υπογείων του Πύργου δεν θα μπορούσαν να μην έχουν κι εκείνοι την τιμητική τους. Γι' αυτό το λόγο δύο κορίτσια και δύο αγόρια της παραγωγής φόρεσαν ρούχα εποχής για να υποδεχθούν τους καλεσμένους.

Μεγάλη ατραξιόν της βραδιάς οι τρεις influencers, Μίνα Μπιράκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Ζέτα Τσακούμη που πήραν τον ρόλο των Ladies του Πύργου, ντύθηκαν και χτενίστηκαν αναλόγως και συζήτησαν με τους καλεσμένους για την αγαπημένη ταινία.

Μια βραδιά που δεν θα ξεχάσει κανείς μας σε αυτό το Σπίτι. Μια βραδιά μαγική για τον Πύργο του Downton που είναι στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Tulip Entertainment.

Keywords
Τυχαία Θέματα