«Κάρφωσα τον διάβολο», λέει η 49χρονη που μαχαίρωσε τον κουμπάρο της

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι μία 49χρονη γυναίκα στην Καλαμάτα κάρφωσε με κουζινομάχαιρο στον λαιμό τον κουμπάρο της, ευτυχώς χωρίς τραγικό αποτέλεσμα.

Ο 45χρονος που δέχθηκε την επίθεση, υποστήριξε πως εκεί που καθόταν στο συνεργείο του κουμπάρου και έπιναν καφέ, ξαφνικά εμφανίστηκε η 49χρονη και άρχισε να του επιτίθεται με το μαχαίρι.

Ο άνδρας άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και απομακρύνθηκε έντρομος, αλλά η 49χρονη άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί,

ενώ στον σύζυγό της, ο οποίος τη ρώτησε έκπληκτος «τι έκανες;», είπε «καταστράφηκα» και ότι «κάρφωσα τον διάβολο που έφερες στο σπίτι μας».

Η 49χρονη, η οποία συνελήφθη, υποστηρίζει -σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso- ότι δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον νονό του ενός, εκ των τριών παιδιών της.

«Η γυναίκα μου απελπίστηκε γιατί δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση. Το θράσος του είχε ξεπεράσει όλα τα όρια», φέρεται να είπε ο σύζυγός της, αποκαλύπτοντας ότι η γυναίκα του, του άνοιξε την καρδιά της όσο περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο.

Όπως του είπε, το θύμα την απειλούσε, λέγοντάς της ότι έχει κάνει φυλακή και πως «αν δεν ενέδιδε στις σεξουαλικές προτάσεις του, δεν θα είχε αίσιο τέλος».

Από την άλλη πλευρά, ο 45χρονος υποστηρίζει ότι λίγο μετά τη βάφτιση του παιδιού το 2016, εκείνη του είχε στείλει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, ενώ τονίζει πως η γυναίκα πάσχει από ψυχική νόσο.

(πληροφορίες από Espresso)

Keywords
Τυχαία Θέματα