Το τελεσίγραφο Θεοδωράκη σε Δανέλλη και η θύελλα στο Ποτάμι

Αποκλειστικές πληροφορίες για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις μετέδωσε ο Βασίλης Σκουρής μιλώντας στην εκπομπή ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ 24/7 στον Νews24/7 στους 88,6.

Όπως είπε, το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Σπύρο Δανέλλη κατά την οποία ο επικεφαλής του Ποταμιού, ζήτησε από τον βουλευτή του να του απαντήσει μέχρι απόψε το βράδυ και να του ανακοινώσει την τελική του απόφαση για τη ψήφο εμπιστοσύνης.

Για το αν εμμένει δηλαδή στο "ναι".

Ο Σταύρος Θεοδωράκης του υπενθύμισε τη θέση του Ποταμιού, η οποία είναι "όχι" στη ψήφο εμπιστοσύνης.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού, δεν αλλάζει η απόφαση της ΚΟ για τη θέση του κόμματος για τη συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή ο κάθε βουλευτής θα ψηφίσει κατά συνείδηση. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Βασίλης Σκουρής, ο Σταύρος Θεοδωράκης μετέφερε την απόφαση της πλειοψηφίας του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος, λέγοντας πως αν εμμείνει ο κ. Δανέλλης, τότε θα επανεξεταστεί η στάση του κόμματος συνολικά, δηλαδή αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, τότε το Ποτάμι μπορεί να μην ψηφίσει τη Συμφωνία.

Ο Βασίλης Σκουρής σημείωσε ακόμη πως υπάρχει μια ανησυχία στο Μαξίμου ότι το Ποτάμι ενδέχεται να μην ψηφίσει τις Πρέσπες και αυτό γιατί εκτιμάται πως ο κ. Δανέλλης θα ψηφίσει "ναι" και στα δύο. Θεωρείται τέλος δεδομένο, πως αν υπερψηφίσει ο Σπύρος Δανέλλης, τότε θα διαγραφεί από το κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα