Τo... "γυμναστήριο των αναρχικών" και οι επιθέσεις στον Αλέκο Φλαμπουράρη

Δεν είναι τυχαίο το μπαράζ επιθέσεων έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη τις τελευταίες ημέρες.

Η ΕΛΑΣ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το News 24/7, αποδίδει τις επιθέσεις στο γκρέμισμα της «παλαίστρας» που υπήρχε έως πρόσφατα σε εγκαταλειμμένο σπίτι της περιοχής των Εξαρχείων, κοντά στην οδό Βουλγαροκτόνου, όπου βρίσκεται το σπίτι του υπουργού Επικρατείας.

Η «Παλαίστρα» αποτελούσε ένα ιδιότυπο … «γυμναστήριο των αναρχικών», εντός του οποίου –σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ. – γυμνάζονται ομάδες αναρχικών.

Ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να κατεδαφίσει το εγκαταλελειμμένο σπίτι, προκειμένου –σύμφωνα με τις πληροφορίες- να δοθεί για αντιπαροχή.

Η συνδρομή δόθηκε από την ΕΛ,ΑΣ,, η «Παλαίστρα» γκρεμίστηκε και αναρχικές ομάδες απάντησαν με επιθέσεις στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Αναρχικοί, όμως, φέρεται να ενοχλούνται –σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- και από δυο ακόμα εξελίξεις:

Πρώτον, επειδή οι παλαιοί αναρχικοί –και πολύ περισσότερο οι κάτοικοι- δεν αντιδρούν ή και καλωσορίζουν τις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στην περιοχή για τις συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών.

Και δεύτερον, επειδή το τελευταίο διάστημα έγιναν συλλήψεις «μπαχαλάκηδων» από τα Εξάρχεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα