Το Instagram αποθεώνει την Ιωάννα Τούνη: "Άλλο ένα θύμα ενός μάγκα"

Μετά την άκρως προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση που προχώρησε η Ιωάννα Τούνη, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Youtube μέσω του οποίου έδινε απάντηση για το "ροζ βίντεο" και τα όσα έχουν γραφτεί για την ίδια, το ελληνικό Instagram "λύγισε" και εκφράζει την αμέριστη στήριξή του προς η γυναίκα.

Σημειώνεται ότι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας

για το παρελθόν, για ένα περιστατικό που έγινε τρία χρόνια πριν, καθώς και για τις δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν. Η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, με αφορμή το εν λόγω βίντεο.

Αποκάλυψε ακόμη πως το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, ενώ ανέφερε πως ο άνδρας με τον οποίο απεικονίζεται ήταν ένα άτομο που γνώριζε από τα 18 της χρόνια.

"Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί εξευτελιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα" κατέληξε, ενώ το μήνυμά της ήταν: "Δεν είστε μόνες. Όποια έχει ζήσει κάτι τέτοιο ας μου στείλει μήνυμα να μιλήσουμε". "Μην εμπιστεύεστε κανέναν, να είστε πολύ προσεκτικές", πρόσθεσε.

Μία ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά της προσωπικότητάς της μοιράστηκε με τους χρήστες του Διαδικτύου η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία έκανε πολλές γυναίκες να αισθανθούν ότι η κάθε μία θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση της.

Δεκάδες χρήστες άμεσα την αποθέωσαν ενώ ακόμα έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια τη στήριξη και τον θαυμασμό τους για το θάρρος που είχε να προχωρήσει σε τέτοια προσωπική και αναλυτική εξομολόγηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε πως η Τούνη "κέρδισε τον σεβασμό της". Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: "Την Ιωάννα δεν την ξέρω προσωπικά. Δεν τυχαίνει να την ακολουθώ στα σόσιαλ μίντια. Δεν είναι προφανώς φίλη μου. Έχει όμως τον σεβασμό μου που βρήκε κουράγιο να ανεβάσει αυτό το βίντεο και να μιλήσει επιτέλους για το πώς τα θύματα αντίστοιχων ΑΠΕΙΡΩΝ περιπτώσεων αισθάνονται".

Το βίντεο της Τούνη έδωσε το έναυσμα σε δεκάδες γυναίκες να εκφράσουν δημόσια την οργή τους για τον σεξισμό και την πατριαρχία που κρύβονται πίσω από τέτοιες πρακτικές."Είναι μία απλή κοπέλα που θα μπορούσε να είσαι εσύ που διαβάζεις το σχόλιο, η αδερφή σου ή η μητέρα σου. Είναι άλλη μία κοπέλα που έπεσε θύμα ενός άντρακλα που τον μεγάλωσε "πολύ σωστά" η οικογένειά του. Άλλος ένας που θα χαρακτηριστεί μάγκας και όχι βιαστής", γράφει μία χρήστης του Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα