Την ταχεία διεκπεραίωση των υποθέσεων του ζητά ο Παν. Λαφαζάνης

Αίτηση με την οποία ζητά να ενημερωθεί για την πορεία υποθέσεων που τον αφορούν κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο πρώην υπουργός ζητά να ολοκληρωθούν γρήγορα «λόγω εξαιρετικής σπουδαιότητας» η έρευνα γύρω από τη μήνυση που κατέθεσε το 2016 για την τρίτη ανακεφαλοποίηση των τραπεζών μετά και τις τελευταίες διαρροές φημών για την αστάθεια

του τραπεζικού συστήματος καθώς και γύρω από τη μηνυτήρια αναφορά για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη ρίψη χημικών στο Ειρηνοδικείο Αθήνας. Παράλληλα, ζητά να διεκπεραιωθούν τάχιστα και όλες οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του -κάνοντας λόγο για ένα «πλέγμα ποινικών διώξεων»- υπογραμμίζοντας ότι «ο πολιτικός αγώνας δεν είναι δυνατό να διεξάγεται στους προθαλάμους των ανακριτικών γραφείων».

Σύμφωνα με τον Παν. Λαφαζάνη, στόχος με την επιτάχυνση των διαδικασιών είναι «να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όσοι έχουν διαπράξει σοβαρότατες κακουργηματικές πράξεις» και «να λάμψει η αλήθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παν, Λαφαζάνης,pan, lafazanis