Τα πεθερικά του Ντόναλντ Τραμπ πήραν την αμερικανική υπηκοότητα

Τα πεθερικά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, οι Σλοβένοι γονείς της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, έλαβαν την αμερικανική υπηκοότητα στη διάρκειας μιας επίσημης, ιδιωτικής τελετής, δήλωσε ένας από τους δικηγόρους τους, ο Μάικλ Ουάιλντς.

Ο Βίκτορ και η Αμάλια Κναβς ορκίστηκαν πίστη στο αμερικανικό Σύνταγμα στη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Νέα

Υόρκη. Σύμφωνα με τον Ουάιλντς, το ζευγάρι ζει μόνιμα στις ΗΠΑ από τον Φεβρουάριο και διέθετε πράσινη κάρτα με εγγυήτρια την ίδια τη Μελάνια Τραμπ.

Ο Βίκτορ Κναβς, πωλητής αυτοκινήτων, και η σύζυγός του Αμάλια, που εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο υφαντουργίας, είναι άνω των 70 ετών και έχουν βγει στη σύνταξη. Περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στις ΗΠΑ συντροφιά με την κόρη τους και τον εγγονό τους, τον 12χρονο Μπάρον

. Ο πρόεδρος Τραμπ έχει ταχθεί στο παρελθόν κατά της «αλυσιδωτής» μετανάστευσης, δηλαδή κατά του δικαιώματος των μεταναστών που έχουν άδεια παραμονής στη χώρα να φέρνουν και τους συγγενείς τους, κυρίως αδέλφια ή παιδιά. Ωστόσο οι πεθεροί του φαίνεται ότι εκμεταλλεύθηκαν αυτή ακριβώς την πρόβλεψη για να μπορέσουν να πάρουν την αμερικανική υπηκοότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα