Συγκλονίζει η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ: "Είμαι θύμα σεξουαλικής επίθεσης"

Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ είναι κατά πολλούς το νέο μεγάλο αστέρι των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ. Η μόλις 31 ετών βουλεύτρια έχει προκαλέσει αίσθηση με σειρά παρεμβάσεών της από το 2018 όταν πρωτοεκλέχθηκε και παρά το νεαρό της ηλικίας της θεωρείται πολιτικός με μεγάλη επιρροή στην αμερικανική κοινωνία.

Την Τρίτη τα ξημερώματα η Κορτές συγκλόνισε αποκαλύπτοντας σε Instagram Live ότι έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Το έκανε με μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση αφού με κόπο κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. "Δεν το έχω πει σε πολλούς ανθρώπους σ' αυτό" αρκέστηκε να τονίσει.

"Να ξέρετε" συνέχισε ότι "η δημόσια εξομολόγηση είναι από μόνη της ένα τεράστιο βήμα. Η παραδοχή είναι τεράστιο βήμα για όσους έχουν υποστεί ένα τέτοιο τραύματα. Ειδικά σ' ένα κόσμο ο οποίος προσπαθεί να σας πείσει ότι αυτό που βιώσατε, δεν το βιώσατε, ότι λέτε ψέματα".

"Και αυτό, ξέρετε, προσθέτει και άλλα τραύματα στα ήδη υπάρχουν. Εάν έχει βιώσει σεξουαλική επίθεση, κακοποίηση, λεκτική κακοποίηση υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα" υπογράμμισε.

Κατέληξε ως εξής: "Θα ισχυριστούν ότι το λέω για να έχουν κάτι οι ανθρώποι να πουν για μένα. Για να κάνω θόρυβο. Ολα τα τράυματα μπορούν να τέμνονται και να αλληλεπιδρούν. Και υπάρχουν και αυτοί που ενώ σε άγγιξαν με αναίδεια στο χώρο εργασίας σου, σου λένε να προχωρήσει. Προσπαθούν να πουν ότι δεν μας συνέβη ποτέ".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα