Στο νέο podcast του OneMan: Ζήση Ρούμπο, τι δουλειά έχουν οι βρικόλακες στην Αθήνα;

Τι σκέφτεται κάποιος που ζει για πάντα και εξουσιάζει τους κοινούς θνητούς; Ή σε ακόμα πιο δραματικούς τόνους: πώς είναι να είσαι αθάνατος και να βλέπεις ό,τι αγαπάς να πεθαίνει σιγά-σιγά; Ιδού, δύο βασικά ερωτήματα τα οποία έχουν απασχολήσει τη λογοτεχνία του τρόμου για περισσότερα από 150 χρόνια. Άλλωστε, ο μύθος του βρικόλακα είναι ο πιο διάσημος μύθος στην ποπ κουλτούρα.

Τι σκέφτεται κάποιος που ζει για πάντα και εξουσιάζει τους κοινούς θνητούς; Ή σε ακόμα πιο δραματικούς τόνους: πώς είναι να είσαι αθάνατος και να βλέπεις ό,τι

αγαπάς να πεθαίνει σιγά-σιγά; Ιδού, δύο βασικά ερωτήματα τα οποία έχουν απασχολήσει τη λογοτεχνία του τρόμου για περισσότερα από 150 χρόνια. Άλλωστε, ο μύθος του βρικόλακα είναι ο πιο διάσημος μύθος στην ποπ κουλτούρα.

Ναι, τα βαμπίρ έχουν κάτι το πολύ τρομακτικό, τρομερά γοητευτικό και απίστευτα διαδεδομένο. Τι δουλειά όμως έχουν στην Αθήνα;

Ο Ζήσης Ρούμπος -ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος, βαμπιρολόγος και ο άνθρωπος πίσω από το κόμικ σκοτεινής φαντασίας που ακούει στο όνομα Athens Dark– έρχεται στο podcast για ένα επεισόδιο γεμάτο με βρικόλακες και κορυφαίες στιγμές της horror λογοτεχνίας.

Ακολουθούν 25 λεπτά γοτθικού τρόμου γεμάτα κορυφαία ονόματα του είδους όπως αυτά του Bram Stoker, της Anna Rice και του Stephen King.

Άκου το επεισόδιο

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast στο Spotify, στην Apple και στην Google.

Ακολούθησε τον Γιώργο Ρομπόλα στο Facebook και το Instagram.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
OneMan, Ζήση Ρούμπο, Αθήνα,OneMan, zisi roubo, athina