Σε καραντίνα αστυνομικοί μετά από επαφή με θετικό κρούσμα από την δομή Μαλακάσας

Περίπου 10 αστυνομικοί τέθηκαν σε καραντίνα για 14 ημέρες και θα ακολουθήσουν τεστ για κορονοϊό οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με θετικό κρούσμα από την δομή μεταναστών της Μαλακάσας.

Το Μεγάλο Σάββατο ένα ζευγάρι Αφγανών κατήγγειλε στις Αρχέςπως ένας 27χρονος ομοεθνής τους βίασε τον 10χρονο γιο τους.

Αρχικά η οικογένεια και ο συλληφθείς μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και από εκεί την Κυριακή του Πάσχα,

στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Στο μεταξύ είχε γίνει τεστ στον πατέρα της οικογένειας για κορονοϊό στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, καθώς η δομή παραμένει σε καραντίνα λόγω θετικών κρουσμάτων που έχουν προκύψει από τις προηγούμενες κιόλας ημέρες.

Μόλις χθες βγήκαν τα αποτελέσματα για την οικογένεια και προέκυψε πως ο πατέρας της οικογένειας ήταν θετικός με αποτέλεσμα μετά από επικοινωνία των Αρχών με τον ΕΟΔΥ να δοθεί εντολή όλοι οι αστυνομικοί και των δύο Υπηρεσιών που ήρθαν σε επαφή μαζί τους να μπουν σε προληπτική καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και για εκείνους, ενώ απολυμάνθηκαν τόσο τα υπηρεσιακά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά τους όσο και οι χώροι που πήγαν.

Ο 27χρονος ομοεθνής που σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του οδηγήθηκε χθες στον αρμόδιο εισαγγελέα, αφέθηκε όμως ελεύθερος και επέστρεψε πίσω στη δομή αφού δεν προέκυψαν ικανά στοιχεία σε βάρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα