Σε εκδήλωση του "Πράττω" Κοτζιάς, Βούτσης και Γερουλάνος!

Με μια συζήτηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκινά φέτος ο κύκλος συζητήσεων του "Πράττω" στο καφέ Πόλις.

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου συζητούν για το μέλλον της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης ο επικεφαλής της Κίνησης "Πράττω" Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (δεν έχει γίνει μέλος του ΚΙΝΑΛ) Παύλος Γερουλάνος.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Νίκος Κοτζιάς έχει συμφάγει με τον Παύλο Γερουλάνο, τον οποίο το στήριξε -εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ- για υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, αλλά και με τον καθηγητή-και υπουργό Επικρατείας επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου- Χάρη Παμπούκη. Την ίδια στιγμή ο Παύλος Γερουλάνος έχει ανοίξει μέτωπο με τη Φώφη Γεννηματά ενόψει του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, προβάλλοντας ακόμα και ως στο χώρο. Ενώ ο Νίκος Βούτσης, παρεμβαίνει ποιοτικά στο διάλογο που έχει ανοίξει για τον μετασχηματισμό -τη διεύρινση, όπως στην πράξη εξελίσσεται- του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από πολλούς θεωρείται ως της παράταξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Κοτζιάς μπορεί να αποφεύγει να τοποθετηθεί δημοσίως για τις εξελίξεις, όμως και απόλυτη άποψη έχει για αυτές, αλλά και παρασκηνιακά συμμετέχει σε σημαντικές διεργασίες που αυτό το διάστημα συντελούνται!

Keywords
Τυχαία Θέματα