Ψαριανός: Δεν άλλαξα εγώ ιδέες, τα κόμματα άλλαξαν

"Δεν άλλαξα εγώ ιδέες, τα κόμματα άλλαξαν. Αν η ΝΔ συνεργαστεί ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάω σε άλλο κόμμα" απάντησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, στο νότιο τομέα της Β' Αθηνών, Γρηγόρης Ψαριανός, απαντώντας στα επίμονα ερωτήματα

των ακροατών που του άσκησαν κριτική για την εναλλαγή πολιτικών κομμάτων στη διάρκεια της πολιτικής του πορείας με τον ίδιο να αντικρούσει πως τα κόμματα δεν έμειναν πιστά σε όσα έλεγαν αναγκάζοντας τον να βρει νέα στέγη, ενώ είπε πως είναι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί "η Ελλάδα πρέπει να κοιτάζει προς τις Βρυξέλλες και όχι προς το Καράκας".

Σε μια ζωηρή συζήτηση στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Είσαι στον Αέρα" από την οποία δεν έλειψαν ακόμα και προσωπικοί χαρακτηρισμοί ο κ.Ψαριανός με το γνωστό ύφος που πολιτεύεται εδώ και χρόνια απάντησε και ερωτήματα για την δημόσια ασφάλεια λέγοντας πως για τη ΝΔ αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η αποκατάσταση της τάξης και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που όπως ο ίδιος είπε έχει ξεφύγει και δεν η κατάσταση που "επικρατεί δεν θυμίζει κανονική χώρα", σημειώνοντας παράλληλα πως αυτό δεν σημαίνει ταυτόχρονα ακραία αστυνομική καταστολή, αλλά τήρηση της νομιμότητας.

Υποστήριξε πως η ΝΔ θα διαμορφώσει ένα πλαίσιο φιλικό προς τις επενδύσεις δημιουργώντας θέσεις εργασίας και ξεκαθάρισε "πως είναι ψεύδη όσα λέγοντας περί 7ημερης εργασίας και εργασιακού μεσαίωνα που θέλει δήθεν να εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης".

Δεν έλειψαν βέβαια σχόλια περί "γυρολόγου", και "απατεώνα" ενώ στη συζήτηση ήρθε και η ιστορία με τη Ferrari με τον ίδιο να εξιστορεί πως τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα